Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende önceki lastikler Bridgestone iken AT lastik aldım ve taktırdım. Kesinlikle viraj ve yol tutuşu, yumusakligi süper oldu. Ama araç da gerçekten bunun hakkını veriyor. 5 yıldır kullanıyorum, başka araca binmem uzun süre
Bende önceki lastikler Bridgestone iken AT lastik aldım ve taktırdım. Kesinlikle viraj ve yol tutuşu, yumusakligi süper oldu. Ama araç da gerçekten bunun hakkını veriyor. 5 yıldır kullanıyorum, başka araca binmem uzun süre
Merhaba Zirve kardeşim, bu makale tam da arızanın gerçek sebebi. Teşekkürler.
Aracı Atatürk sanayide Abdullah ustaya götürdüm ve şanzıman sökülüp problem ortaya çıktı. Çatal zamanında çatlama yapmış, birileri parça yenileme yerine kaynak yapmaya çalışmış. 1.sebep bu. 2.orta göbek dişli zamanla...
Merhaba arkadaşlar,
1997 Ford Explorer 4.0 XLT aracımın 5 vites şanzımanı ile ilgili bir sorunum var.
Aracım 80 km ve üzeri hızda (5.viteste) gaz kestiğimde şanzımandan yoğun bir VINLAMA SESİ geliyor. Gaza tekrar bastığımda ses yavaş yavaş kesiliyor. Böyle bir durumda hareket halinde vitesi N...