alanyaalanya07 kullanıcısının son içeriği

1. alanyaalanya07

Pajero 2.6 1993 model yakıt ve vergisi hakkında yardım...

Ynt: Pajero 2.6 1993 model yakıt ve vergisi hakkında yardım... Çok tşk ederim evet sıcak bakıyorum bu pajeroya tabi burda jip ustası var ona danışıp öyle kararımı vercem. Anlaşabilrsekte linkteki şahısla o arabayı alcam hayırlı ise bakalım :)
  2. alanyaalanya07

Ynt: Pajero 2.6 1993 model yakıt ve vergisi hakkında yardım... Tşk ederim valla kırmaya niyetim yok :)) zaten dediğim gibi offroad aracı olmıycak şimdlik en azından belki bir kaç kez alanya offroad ile gidebilirim grupta aracımı göstermek isterim tabikide :) ve bu zevki bizzat kendi aracımla...
  3. alanyaalanya07

Ynt: Pajero 2.6 1993 model yakıt ve vergisi hakkında yardım... Nerde bu pajerocular :(
  4. alanyaalanya07

pajero 2.6 benzin+LPG yakıtı,vergisi ve parça olarak sizlerden yardım bekliyorum .. bugunun şartları ile .. örnek bu araç olabilr. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-ihtiyactan-acil-safkan-sorunsuz-offroad-pajero-1993-99837027/detay
  5. alanyaalanya07

2.1 TD ve 4.0 cherokee hakkında yardım..

Ynt: 2.1 TD ve 4.0 cherokee hakkında yardım.. doğrudur benim pek bilgim yok jip konusunda .. 50 krş üzerinde tüpte yakar sanırım 4.0 lt olan modeli
  6. alanyaalanya07

2.1 TD ve 4.0 cherokee hakkında yardım..

Yeni üyeyim seçim konusunda büyüklerimden yardım istiyorum.. cherokee 2.1 TD ve cherokee 4.0 lt hakkında her konuda bilgi almak istiyorum. -4.0 yakıtı (tüpte ve benzinde bugünün şartlarına göre) ve vergisi nekadar ? parça durumu nedir -2.1 TD yakııtı (bugünün şartlarına göre) ve vergisi nekadar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri