Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim. Bakış açınız işlevsel , mutlaka düşünecem. Hangi araçla, nasıl bir yöntem ile bilmiyorum ama önümüzdeki birkaç aydan sonra kampa merhaba deriz diye düşünüyorum.
Burdaki rafine sohbet ortamını yakalamış oldum, bu da kazanım kendi adıma.
j9 ve j10 a bakacağım 👍
Herkese merhaba. Bir süredir hastaneleri yol eylediğimiz için konunun devamını getiremedim.
Zaten sağlık sebebi ile bütçeyi de erittik ama sağlık olsun da, gerisi teferruat diyelim. Bu plan maalesef şimdilik ertelendi.
Sonuçsuz kalan bu girişim sohbetine katılan, fikrini paylaşan herkese çok...
Hocam ne demek istediğinizi anladım. Aslında el becerisi mütevazı olacaksam bile 10 üzerinden 7 yi hak eder. Alet edavat ve usta sıkıntısı olmaz çünkü etrafımda hep böyle arkadaşlarım var. Sanırım kendimize olan güvensizlik biraz yetiştirilme tarzı biraz da daha önce başlanıp yarım kalan...
Ayrıntılı cevabınız için teşekkür ederim.
İlanı paylaşmamamın sebebi Forum kuralıdır diye düşünmüştüm :smiley:
Karavanı yapsam da yapmasam da buradaki sohbet benim tarzımda olan biri için çok verimli çünkü çoğu şeyi konuyu etmeye çalışan biriyim.
Sadece minibüse almak işime çok gelir ama karavan...
Herkes tekrar merhaba. Msj sorunum düzelmiş.
Yazmayalı araya katarakt ameliyatı sığdırdık ama sağlık sorunları bitmiyor:) yaş 40 olunca 40 bin km bakımı gerekiyor demek ki :)
Fakat güzel gelişmeler de var. Ya da güzel mi birlikte istişare edelim istedim.
Sarı sitede Volt buldum karavan ruhsatlı...
İyi akşamlar bir süredir Forum ve mesajlarımı kabul etmiyor. Sürekli hata veriyor daha önce de olmuştu. Bu mesajıma ulaşıp ulaşmadığını gören olursa bana özelden yazabilir mi?
Bu arada ben panelvan bakmıyorum hiç. Minübüs bakıyorum. Sebebi de 4 + 1 ruhsat almak daha kolay oluyormuş. tabi minübüs olunca pencere açma konusunda özgürce hareket edemeyeceğim uyarısını yaptılar. Ama önceliğim 4+ 1 ruhsat , pencereyi hallederim bence. Umarım yani :)
Bence minübüsler...
Günaydınlar. Depolama alanları için birtakım fikirlerim var. Ancak o aşamaya gelince bu fikirlerin işe yarayıp yaramayacağını anlayacaz.
Volt için 450-500 bin km ler çok mu sizce ? Takip ettiğim bir usta sprinter için 650 bin km yi önemsemem demişti ama fazla geldi tabi :)
Hocam düşük km li Voltlara 400 bin tl istiyorlar. Ama onlarda önceki sayfalarda bahsettiğim gibi kapsamlı bakım gerektiriyor. Yine de bu yolu tercih edeceksem bu sene ancak araç alma işini çözebilirim, o da sonbahara kalır. Size hak veriyorum, 500- 600 bin km de araç almak kolay değil. Riski...
Anladım Ergun bey. Sizce 400 bin km deki , ortalama durumdaki lt 35 e ortalama ne kadar fiyat verirsek normaldir. Tabiki özelliğine göre değişir ama fiyat aralığı bilmek işime yarar sanki.