alejandro001 kullanıcısının son içeriği

1. A

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı bir tarih belirlenirse bana her türlü uyar
  2. A

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı tamamdır hocam gidecek olursan ve mesaj atarsan sevinirim. Özelden yazamıyorum kusura bakma burdan yazayım dedim
  3. A

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı hocam merhabalar ağustos ayı şart mı :) daha yakın bir tarihte gitmeyi düşünürsen irtibata geçelim
  4. A

Olimpos - Phaselis Camping

Ynt: Olimpos - Phaselis Camping tamamdır tekrardan çok teşekkürler eğlenceye düşkün değilimdir uzak diyarlarda kalabilirim :)
  5. A

Ynt: Olimpos - Phaselis Camping Çok teşekkür ederim hocam saolasın. Son olarak olimposta 1 gece cadır kurmak istersem kamp alanlarından birinde tahmini ücreti nedir ?
  6. A

Tek Başıma Kamp

Arkadaşlar merhabalar. Daha önce bir kaç kişiye yazdım okuldan arkadaşlarlada görüştüm bu aralar kimse kamp yapmaya niyetli değil bende tek başımaya yapmaya karar verdım. Açıkcası pek kamp tecrübem yok 3-4 defa kamp yaptım. Kamp alanına ücret odemek istemediğimde dolayı nerelerde çadırımı...
  7. A

Ynt: Olimpos - Phaselis Camping olimpos ta ücretsiz cadırımız atıp 1 gecelik kalacak bir yer bulamazmıyız ? bulunur bulunmasınada jandarma felan sıkıntı yapar mı ?
  8. A

Datça Da Temmuz 2015 İn İlk Haftasında Kamp

Ynt: Datça Da Temmuz 2015 İn İlk Haftasında Kamp hocam bisiklet sıkıntı ? ona bir çözüm bulmam lazım
  9. A

Ynt: Datça Da Temmuz 2015 İn İlk Haftasında Kamp nasıl yapcaz olayı detay verebilcen mi ? bisiklet kiralıcaz deme paramız az :D
  10. A

Yaz Kampı

Ynt: Yaz Kampı iletişimi nasıl sağlayalım numaranı yazabilir misin ?
  11. A

Martvili Kanyonu Gürcistan

Ynt: Martvili Kanyonu Gürcistan Hocam gezi hakkında detaylı bilgi verme şansınız var mı ? Ne kadarlık bir bütçe ayrılmalı
  12. A

Ynt: Datça Da Temmuz 2015 İn İlk Haftasında Kamp ordan bisiklet ayarlıyacak mısın bizede :D :D
  13. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam bende Alihan. Yollarda olmayı severim yürüyerek veya otostopla yollar beni yansıtıyor. Sık sık kamp yapan arkadaşlara yoldaş olabilecek birisiyimdir :)
  14. A

Yaz Kampı

Ynt: Yaz Kampı Hocam kolay gelsin bende 17 haziran civarı bir kamp yapmayı düşünüyordum. Eskişehirde öğrenciyiz bıktık sınavlardan felan şayet sanada uyarsa programı birlikte yapabiliriz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri