Alfonso61 kullanıcısının son içeriği

1. A

Mini Çekme Karavan Dış Kaplama

bu ürünler dış kaplama olarakmı kullanılır.
  2. A

Mini Çekme Karavan Dış Kaplama

DAKOTA ile ilgili bir link verebilirmisiniz
  3. A

Hangi Araçla Hangi Römorku Çekebiliriz Frenli Veya Frensiz

kendi aracımı bulamadım. vw golf 2003 model 1.9 tdi 130 hp. yardımcı olursanız sevinirim
  4. A

Kendim Mi Yapsam Hazır Mı Alsam

bende kendi karavanımı kendim yapmaya başladım. uzun zamandır çok büyük araştırmalar yaptım.bütçeden dolayı yolumdan şaşmadım hatta şasem tam olarak bitti. herşey tecrübe olduğundan dolayı.ya küçük bi caretta büyüklüğünde bişey yapın bence.eğerki 60 bin civarı bütçeniz varsa internette sıfıra...
  5. A

bende kendi karavanımı kendim yapmaya başladım. uzun zamandır çok büyük araştırmalar yaptım.bütçeden dolayı yolumdan şaşmadım hatta şasem tam olarak bitti. herşey tecrübe olduğundan dolayı.ya küçük bi caretta büyüklüğünde bişey yapın bence.eğerki 60 bin civarı bütçeniz varsa internette sıfıra...
  6. A

7. A

8. A

Tanışma

selam. ben bayram. Trabzonluyum. Eşimle birlikte doğayı, kamp yapmayı, gezmeyi çok seviyoruz. Bu siteninde faydalı olacağını düşünerek üye olduk.
  9. A

Çekme Karavan Proje

ben şuanda kendi karavanımı yapıyorum.yaklaşık bir yıldır araştırma yapıyorum kendimce projelendiriyorum. önerim şudur. 5 - 6 binlira vererek kesinlikle ana alt şasiyi 01 belgeli alarak devamını siz yapın. çünkü aynı paraya denk geliyor. hemde belgeli olur kafanız rahat olur.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri