Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlıklarda aradım ama bulamadım..Teknik konularda Lastik konulu ana başlık bulunsa faydalı olacağı kanaatindeyim..Lastik seçiminin çok önemli bir konu olduğu kanaatindeyim..Lastiklerimi değiştirmem gerekiyor ve araştırma içerisindeyim..2015 model Ford Transi 350 e uzan şase camper aracıma...
Tv arkası da Vinlex..Metresi ( 140×100 olarak hesap ediliyor) 30 TL den başlayıp 80 TL ye kadar çıkıyor.. İç mimarlar tekne ve karavanlarda hem yalıtım hem titreşim hem temizlik açısından suni deri kullanılmasını tavsiye ediyorlar.. Gerçek deri kullanılmaması daha uygun temizlik ve koku...
Teşekkür ederim...Yatak çıkıntısı benim planım değildi..Forumdaki başka bir üyenin planıydı.. Fabrika verilerinde enine ölçü 178.. Ancak daha önce de yazmıştım bombeli yapıda yatak zaten 190 çıkıyordu.. boyum 177.. :smiley:
Koobuy^^ Store
Koobuy^^ Store
Koobuy^^ Store
Ben de aliexpressten ilk defa ürün satın aldım..Aplikasyonu yükledim..Arama yaparken shipping free butonu ile arama yaptım..Linkteki firma biraz daha kurumsal geldiği için buradan sipariş ettim.. Seçeneklerde kargonun nereden teslim edilmesini...
12 volt tv sorununa en sonunda çözüm buldum..Ben lg aldım 19 volt ile çalışan... adaptörle çalışan herhangi bir tvye ki genelde 19 volt ile çalışıyorlar bu aleti araya koyunca 12-220 her iki sistemde de tv çalışacak..uygulamadan sonra resim atarım..
Kaç tane hdmi girişi var acaba ? Ben karavanı yurtdışında kullanacağım için kamera sistemi de yaptırıyorum.. vga girişi var mı ? Vga girişi yoksa ve tek hdmi girişi varsa işimi görmez..
Zafer Bey ben de 12 volt tv arayışına girdim.. Araştırma yaptınız mı tv ile ilgili olarak ? Sizin aldığınız markaya sahibinden.com da rastladım.. Bilindik markalar 12 volt tv üretmiyor..Forumda da tv konusunda bir karşılaştırma bulamadım maalesef..
Bu alet 6-12 voltla çalışıyor diye tercih ettim.. (ilk ateşlemeyi pille yapıyor)..basınç sorunu da yok..düşük basınçta da çalışıyor..karavanı yaptırdığım yer daha önce benzerlerini takmış..kullanan bir karavancı arkadaşıma telefon açıp sordum..çok memnunmuş..taktıranlar arupadan getirtmiş..ben...