aliari kullanıcısının son içeriği

1. aliari

Film Önerisi ?

Ynt: Film Önerisi ? The Way http://www.imdb.com/title/tt1441912/ Güzel bir yolculuk hikayesi.
  2. aliari

Likya Yolu

Ynt: Likya Yolu Merhabalar. Verdiğim linklere bir bakmanızı öneririm. Özellikle son linkte Likya Yolu ile ilgili bir belgesel var. Yazın biz de iki kişi yürümeyi düşünüyoruz.Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. İyi ve eğlenceli yürüyüşler. www.likyayolurehberi.com...
  3. aliari

Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014

Ynt: Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014 Hepinizin eline ve yüreğine sağlık. Araçsızlıktan dolayı gelemedim ama resimlere bakınca gelmiş kadar oldum. Akordeon çalan abiyi görünce içim ayrı bir burkuldu ama olsun :) Saygılarla...
  4. aliari

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Yarın Ankara'dan hareket edecek ve aracında yer olan var mi acaba? Eğer yoksa tren biletimi bu gece iptal edip eğer varsa Bolu'ya otobüs bileti alacağım. Oradan otostopla filan gelmeyi düşünüyorum.
  5. aliari

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Hem sizin adınıza hem de kendi adıma çok sevindim :) Hem müzik de olacak sayenizde. Numaranızı kaydettim. Zaman ve yer ile ilgili özel mesaj atacağım şimdi:)
  6. aliari

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Yapmayın Arif Bey. Hani gitar çalacaktınız? :) Umarım katılırsınız. Arif Bey'in gelememesi durumunda Ankara'dan hareket edecek ve aracında yer olan birisi beni de dahil edebilir mi? Saygılarla.
  7. aliari

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Geçmiş olsun öncelikle. Ne şekilde olursa olsun o kampa varmanın bir yolu bulunur. Eğer buradan katılacaksanız birbirimize yol boyunca sohbet arkadaşı olalım diye söylemiştim:) Görüşmek dileğiyle.
  8. aliari

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Listeyi kopyala yapıştır yaparken farkettim. Eskişehir'den katılacak olan Deniz Gürer isimli arkadaş sana seslenmek istiyorum:) Sen kampa nasıl gideceksin? Ben Ankara'dan Arif Bey'in aracına dahil olacağım yüksek ihtimal. Eğer sen de...
  9. aliari

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) 1. Efe Karaismailoğlu... 3 kişi.. İstanbul 2. Murat Albayrak.........3 kişi.. Kdz Ereğli 3. Sedat Akkaya...........1 kişi...Kdz Ereğli 4. Çiğdem Avcı..............1 kişi...Ankara 5. Adnan Akgün............2 kişi. .Kdz Ereğli 6. Murat...
  10. aliari

Dağcılığa Nasıl Başlayabilirim???

Ynt: Dağcılığa Nasıl Başlayabilirim??? Bu konuyu incelemenizi öneririm: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=101475.0;topicseen
  11. aliari

Klasik Karavan Topluyoruz

Ynt: Klasik Karavan Topluyoruz Umarım dilediğiniz gibi bir araç toplayabilirsiniz. Merakla ve heyecanla takipteyim :)
  12. aliari

Ynt: Dağcılığa Nasıl Başlayabilirim??? İlk olarak almanız gereken bence güzel bir ayakkabı. İnternette arama yaparsanız bütçenize ve amacınıza uygun bir ayakkabı bulabilirsiniz. Daha sonra bence diğer elbiseleri almalısınız. Bu ekipmanlar ile trekking yapabilirsiniz ve bence dağcılığa en iyi...
  13. aliari

İşte Benim Minik Kuşum !!! Vx80

Ynt: İşte Benim Minik Kuşum !!! Vx80 Adı gibi kuş misali nice yollara uçmanız dileğiyle. Güle güle kullanın.
  14. aliari

Ynt: Dağcılığa Nasıl Başlayabilirim??? Eğer üniversite öğrencisiyseniz ilk olarak üniversitenizin dağcılık kulübü var mı bir araştırın derim. Eğer yoksa veya öğrenci değilseniz "kahverengi"nin dediği gibi ilinizdeki bir kulübe üye olun. Hem oradaki insanların tecrübelerinden yararlanırsınız hem...
  15. aliari

Çakmaktan Motorsiklet Yapımı :)))

Ynt: Çakmaktan Motorsiklet Yapımı :))) Çok sevimli olmuşlar. Motorseverlere güzel hediye olur bu minikler:)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri