aliberkay kullanıcısının son içeriği

1. aliberkay

İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

Ynt: İşte Cabbar(cherokee Xj) Alper abi Cabbarın Maşallahı var güle güle kullan :)
  2. aliberkay

FZ-6 / GSR 600 / Hornet 600 / Z-750 Karşılaştırması

Ynt: FZ-6 / GSR 600 / Hornet 600 / Z-750 Karşılaştırması 2 sene 10000km Z750S kullandım ve kesinlikle tavsiye ederim. Motorla ilgili zaten kime sorsanız kötü bir şey söylemez O senelerde servis problemleri vardı ama artık çözülmüş.
  3. aliberkay

Sri Lanka Sıgırıya tepesi

Ynt: Sri Lanka Sıgırıya tepesi Bende tesadüfen dün Sri Lanka hakkında bir yazı okumustum. Gercekten gidilip görülmesi gereken yerler. Anlatımınız ve resimler için teşekkürler
  4. aliberkay

Osmanlı Cumhuriyeti (2008)

Ynt: Osmanlı Cumhuriyeti (2008) Bence bu filme komedi gözüyle bakmak basit kalıyor. Filmde anlatılan konu çok açık bir şekilde ifade edilmiş. Mustafa Kemal Atatürk'ün düşüncelerini tartışan kişiler bence "içinde bulunduğumuz" duruma bir de bu taraftan bakmalılar.
  5. aliberkay

Standart Vitara'ya Uyabilecek En Büyük Lastik Ebadı

Ynt: Standart Vitara'ya Uyabilecek En Büyük Lastik Ebadı Şenol bey lastiklerinizi güle güle kullanın. Dün Ereğlideydim 5 kapı vitarayı gördüm cınaraltında. Lastikler ve yükseltmeyle çok güzel duruyordu :)
  6. aliberkay

Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)

Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008) 01- cagri_ali ............... cj3 02- abbas ................... cj6 03- hunter_34 ............ frontera 04- doom .................. vitara 05- BRONCO ............... cj 5 06- Mantez ................. L200 + Levent...
  7. aliberkay

Başlangıç İçin V-Storm Dl-650 Uygun mu?

Ynt: Başlangıç İçin V-Storm Dl-650 Uygun mu? Bence dl650 başlangıc için çok zor bir motor. Çünkü hem agır hem de yapısı itibariyle agırlık merkezi yukarda. Bu da motorun düşük hızlardaki sürüşünü (dur-kalklarda) zorlaştıran bir durum. Ayrıca motorun sele yüksekliği de az değil. Yanlış anlamayın...
  8. aliberkay

Suzuki X 90 Aldım

Ynt: Suzuki X 90 Aldım hayırlı olsun gule gule kullanın
  9. aliberkay

Bluetooth GPS + i Paq(WinCE) + i GO Üzerine Tecrübe

Ynt: Bluetooth GPS + i Paq(WinCE) + i GO Üzerine Tecrübe i900 omnia da igo kullanıyorum cok memnunum. Tek sorun ekran çözünürlüğünden dolayı ekranın tamamını kullanamamam. Bu sorunu da çözmüşler gerci ama daha ilgilenemedim.
  10. aliberkay

Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları indirmek için rapid linki var mı acaba?
  11. aliberkay

Ferrari F430 Fermas Track Day de Test ettim !...

Ynt: Ferrari F430 Fermas Track Day de Test ettim !... Bosver abi yağmur daha eğlenceli :) Her viteste arabanın arkası geziyor ama esp hemen topluyor tabi..
  12. aliberkay

Ynt: Ferrari F430 Fermas Track Day de Test ettim !... Tabiki..
  13. aliberkay

Ağabey ve Kardeş Irmakta Oynarken

Ynt: Ağabey ve Kardeş Irmakta Oynarken Keyifli olmuş :) K5 diesel- düz vitesmi?
  14. aliberkay

Ynt: Ferrari F430 Fermas Track Day de Test ettim !... banada herkes en fazla kac gördün diye soruyor ama ben de devir saatini takip etmekten kilometre saatine bakamadım :)
  15. aliberkay

Ynt: Ferrari F430 Fermas Track Day de Test ettim !... pistte kac tur attınız? ben sadece 3 tur attım ve tadı damagımda kaldı... buarada kullandıgım arac daha 250 kmdeydi :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri