AliErtekin kullanıcısının son içeriği

1. AliErtekin

Tosbiq Karavan Alan Kullanan Inceleyen Var Mı Görüşler?

59000 Di biz aldığımızda, aldığım opsiyonlarla 100e geldi aşşa yukarı.
  2. AliErtekin

Size katılıyorum, şase, tüm altyapı, kaplin ve dingil alko marka olması bizim için olmazsa olmaz bir etkendi, bu marka yeni olmasına rağmen bunu sağlamış. Bizde dediğim gibi sipariş verdik ve bekliyoruz. Teslim alıp kullandıkça iyi kötü deneyimlerimi paylaşırım buradan.
  3. AliErtekin

Sizin yukarıda saydığınız markaların hepsini gezdik biz, malzeme ve işçilik kalitesi olarak hepsinden daha iyi durumdalar. Erba demişsiniz, kendileri alko yerine yerli şase kullanıyor hala. Sadece panel ve mppt alarak çoğu firmanın paket halinde 5-7 bin TL bandında sattığı solar sisteme sahipte...
  4. AliErtekin

Bu arada eklemekte fayda var, standart paket te 100A jel akü ve 1000W tam sinüs inventör mevcut rakiplerine artı olarak tosbiq te.
  5. AliErtekin

Merhabalar, ben tosbiq siparişini verdim, temmuzda teslim olacak. Gelince deneyimlerimi paylaşırım buradan. Yalıtım ve malzeme olarak hoşuma gitti, fuarda verdik sipariş. Sadece bir yerde ikilemde kaldım belki yardımınız dokunur. Ben plexiglass sipariş vermek istedim fakat oradaki yetkili çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri