alihfo kullanıcısının son içeriği

1. A

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de dammak kardeşim. Söylediklerine artık ben de katılıyorum. Tek hava yastığı alay eder gibi olmuş gerçekten. Ama yazılanlar söylenenlerin pek işe yarayacağını düşünmüyorum. Çünkü araç gerçekten satıyor şu anda. Yeni gelecek versiyonlarda bir...
  2. A

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Hocam Çift hava yastığının olmadığına eminmisiniz. Ben var diye biliyorum. Çelik jant konusunda size katılıyorum. Ancak bunun dışında pek bir eksiği yok gibi. Hatta bluetooth standart geliyor. Belki ESP eleştrilebilir. Ancak Hız sabitleme...
  3. A

1982 Jeep CJ-8

Ynt: 1982 Jeep CJ-8 Abi ilk aldığın fiyat ne kadardı? Bir de modifiye için ne kadar ödedin? Bilgi verebilir misin. Bir tane de ben almak istiyorum. Modifiye edilmiş mi araştırsam diyorum.
  4. A

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 04. Bölüm Duyurusu (Rize)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 4. Bölüm Duyurusu (Rize) Her yaz gittiğim memleketimi belgeselde görmek heyecanlandırdı :D Vallahi kıskanılacak halimiz var. Bursada arkadaşların ısrarıyla 3 saat yaz sıcağında gidip gördüğümüz suuçtu şelalesinin 2 kat büyüğü ve el değmemişi rizedeki...
  5. A

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Araç henüz elimize geçmedi hocam. Alır almaz resimlerini paylaşacağım. Buradayız artık. Yanlız almayı düşünen arkadaşlar varsa Oğuşlar ile irtibata geçmelerini tavsiye ederim. Zira Tuzla SSangYong da görüştüğümüz kişi araç satmamak için...
  6. A

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Evet hocam. Deneyerek beğenerek aldık.
  7. A

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Aldık hocam çoktan. 23 nisanda teslim edecekler. Kapakla, park sensörüyle, metalik boya ve krom şeritlerle 46 ya geldi. Aslında ucuz satılıyor gibi görünüyor ama bence öyle değil. Örneğin çelik jant yok. Biraz kötü duruyor. Onları...
  8. A

31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri Teşekkürler. İnşallah yolda kalmaz da çekmeye gerek kalmaz. En kısa zamanda tanışmak üzere. Nisan sonu Mayıs gibi Marmara Bölgesinde hafif bir offroad organizasyonu var mı bu arada?
  9. A

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Neyse biraz deneyim sahibi olup bir tane de eski bir 4 çeker alacağız. Başka yolu yok. Bu işler için 20-25 bin gibi bir bütçe yeterli olur diye tahmin ediyorum. Teşekkürler cevabınız için.
  10. A

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Bu kötü oldu işte :-[
  11. A

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de 4x2 sini aldık. Dağ bayır gezemeyecekmiyiz şimdi. Arazi performansı kötü olur mu diyorsunuz? Hafif offroad yaparız herhalde.
  12. A

31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri

Ynt: 31.03.2012 İncirboğazı Gezimizin Görselleri Merhabalar Gezilere katılmak istiyorum. Ancak bir sorum olacak. 4x4 vitarayı satıp 4x2 yeni korando sports aldık. Görsellere baktığımda zor arazi şartları olduğunu gördüm. Vitara ile muhtemelen sorun yaşamazdım ama yeni korando sports 4x2 ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,343
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri