Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gece boyunca yaklaşık 8 saat 1500 w ihtiyacım var.akü tavsiyesi bekliyorum.derin döngülü öneriyorlar ama Amper ve marka belitmiyorlar.yardım bekliyorum.ali ihsan ilban
sayın arkadaşlar 2x165w güneş panelim ve 180A kurşunlu aküm var.güneş görebildiğim anlarda paneller karavanın ihtiyacını karşılıyor.ama gece olunca akü voltajı ve doluluk oranı hızla düşüyor.iki saat sonra sistem devredışı.gece boyunca (8saat)1500 w ihtiyacımı karşılayacak hangi derin döngülü...
Ben ayvalık altinovada yaşıyorum.15 gün önce bir motokaravan aldım işlerimden fırsat buldukça önce yakın yerlerden başlayarak haftasonlarını değerlendireceğim.sonra da işimi tasfiye edip uzun yolculuklara çıkmak istiyorum.en yakınim kozak vadisi sonra dikili bademli .tavsiyeleriniz açığım.
15 gün önce aldığım motokaravanımın ayvalıkta yaptırdığım trafik sigortası 3070 tl.ödedim.binek arabamınkinden 5 kat fazla.mantıksız ve izahı mümkün olmayan bir şey.
Web sayfalarında gezerken sitenizin içeriği hoşuma gitti.on gün önce bir motokaravan almıştım konuları inceledim tam aradığım konular ve tecrübeli arkadaşların olduğunu gördüm.İnşallah yakında işyerimi kapatıp ikinci hayatımı yaşayacagım.hepinize selam saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.bu arada...