alirizabarın kullanıcısının son içeriği

1. A

Bursa Yemekleri

Ynt: Bursa Yemekleri et mangal mudanya yolunda bademli etmangalda yenir tavsiye ederim balık mudanyada askeriyeyı geçince solda erolda yenir süperrr... aparatif birşeyler yemrk için karlıdağ cad gökhan aparatif..
  2. A

Honda Transalp & Bmw F 650 GS Karşılaştırma

Ynt: Honda Transalp & Bmw F 650 GS Karşılaştırma ufuk bey ne gibi parça sorunu yaşadın detayları bildirimisin?
  3. A

Honda Transalp & Bmw F 650 GS Karşılaştırma

Ynt: Honda Transalp & Bmw F 650 GS Karşılaştırma Arkadaşlar ben yeni motorcuyum bmw 650 gs aldım 2007 md gerçi 3000 3500 km yol yptım ama yakıtından şikayetçi değilim bir depoyla 350 370 km yol yapıyorum ben normal diyorum sizce anarmalmi ? birde kişilerin beklentilerine bağlı
  4. A

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu murat bey selam bursa Ali Riza BARIN F 650 GS DE birkaç husus var diyorsunuz nedir bunlar bilgi alabileceğim ustalar kimler tlf veya meil adreslerini bildirirsen çok sevinirim
  5. A

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu arkadaşlar merhaba ben bursadan Ali Riza BARIN çoktandır siteyi ziyaret edemedim bakıyorum endurocu arkadaşlar çoğalmış bende yeniyim gerçi çok olmadı gezenbillir deki arkadaşların tecrübelerine danışarak f 650 gs aldım bursa enduro clübe üyü oldum ve...
  6. A

Gezenbilir Bursa Grubu

Ynt: Gezenbilir Bursa Grubu Ad - Soyad: Ali Rıza Barın Doğum Tarihi ve Yeri: 1955 - Malkara / Tekirdağ Memleket: Semt: Nilüfer Meslek: Konfeksiyon baskı işleri yapıyorum. İş yerim Küçük Balıklı'da. İlgi Alanı: Gezmeyi herkes gibi çok seviyorum, motosiklet kullanıyorum (f 650 gs). Not...
  7. A

İlk Motosikleti Alırken

Ynt: İlk Motosikleti Alırken arkadaşlar verdiğiniz bilgiler doğrultusunda f 650 almıya karar verdim .Yardımlarınız icin değerli bilgileriniz için çok ama çok tşk ederim .Bursadan sevgiler. Aliriza BARIN
  8. A

En İyi Adventure Tourer Hangisi?

Ynt: En İyi Adventure Tourer Hangisi? Bilgiler için tşk benimiçin f650gs uygun diye düşünüyorum . bursadan eşi ile 4 .5. günlük kısa tur varsa katılmak istiyorum haziran ayı olabilr.
  9. A

6 Günlük Plansız - Programsız Gezi

Ynt: 6 Günlük Plansız - Programsız Gezi haziran ayında 3 . 4 günlük motor turu varmı ben eşimle birlikte bursadan katılmak istiyorum . gerci daha motorumu alamadım ama .bu gun almıştım kişi baskasına satmış olmadı başka motor bakıyorum inşallah pazartesi günü ist bır motor buldum kısmetse...
  10. A

6 Günlük Plansız - Programsız Gezi

Ynt: 6 Günlük Plansız - Programsız Gezi ben ne zaman bir motor alacağım da böyle bir geziye katılacağım yaş oldu 55
  11. A

BMW GS800 Hakkında Bilgi

Ynt: BMW GS800 Hakkında Bilgi İLAN NO 13082017
  12. A

BMW GS800 Hakkında Bilgi

Ynt: BMW GS800 Hakkında Bilgi Gültekin bey nasılsınız Bursa Ali Rıza Barın GS800 hakkında sizden bilgi istemiştimGS800 benim boyuma büyük geldi oyurduğum zaman parmak uçları yere değiyor o yüzden vaz geçtim .Şimdi FG650GS almaya karar verdim .Sahibinden.com da 2004 MD bir tane buldum 24000 km...
  13. A

BMW GS800 Hakkında Bilgi

Ynt: BMW GS800 Hakkında Bilgi gültekin bey mrb nasılsınız
  14. A

Çocuklarını Çalıyorum !

Ynt: Çocuklarını Çalıyorum ! murat bey tebrikler harika bir yazı olmuş
  15. A

BMW GS800 Hakkında Bilgi

Ynt: BMW GS800 Hakkında Bilgi gültekin bey verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim .inşallah hayalimdeki motoru alır sizler gibimotor aşığı guruplarla tura çıkarız.herşey için tüm gezen bilir ekibine sevgiler saygılar .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri