aliunal kullanıcısının son içeriği

1. A

Freelander 2.5 V6 2001 Otomatik Şanzıman Arızası

Herkese Merhaba Land rover freelander 2.5 v6 2001 model aracımda ilk çalıştırmada 1.vitesten 2.vitese geçmiyor.Gaza ne kadar yüklensemde geçmiyor.100 mt gidince zaten arazi vitesine geçiyor. Ama 5-7 dakika rolantide çalıştırıp beklersen vites geçişi normal oluyor. Ama bazende beklememe rağmen...
  2. A

Freelander Şanzuman Yardım

Merhaba konuya cevap yazan olmamış ama aynı sorunu bende yaşıyorum.Bir bilgisi yada önerebileceği bir usta var mı?
  3. A

Freelander-1 2001 Model Genel Bakım Ve Onarım

sibsi61 cevabınız için teşekkürler.Ama halen eskişehirde bir usta arıyorum.Birtürlü fırsat olmadı bakımlarını yaptırmaya.
  4. A

Freelander-1 2001 Model Genel Bakım Ve Onarım

Arkadaşlar Merhaba Land Rover Freelander 2001 model 2,5 V6 otomatik aracımı 9 aydır zevkle biniyorum.Ancak Eskişehirde tam olarak ağır bakımlarını,otomatik şanzuman bakımlarını ve onarımlarını yaptırabileceğim usta pek bulamadım.Yakın illerde bakımlarını ve ufak tefek sorunlarını...
  5. A

Sunroof Tamiri

Merhaba İsmetoz nerede yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim aynı sorun bende de var Eskişehirde yaşıyorum ve burada bulamadım yardımcı olabilirmisiniz
  6. A

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

İSTANBUL 01 Yücel Işık (yücel) (1986 Range Rover Classic ) İstanbul 02 Naci Doğancı (ndoganci) (1996 Discovery I 3,9 V8i ES) Istanbul 03 Engin Dağhan (edaghan) (1998 Discovery I 2.4 TDdI Puma) İstanbul 04 Ender Kurutlu (endy) (Land Rover Series III 2,5 Dizel) İstanbul 05 Naci Doğancı (ndoganci)...
  7. A

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Merhaba Bende Freelander 2,5 V6 Otomatik vites alarak aranıza katıldım.HB araçlardan sonra ilk deneyiyim olacak.Hayırlısı inşallah.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri