aliyilmaz77 kullanıcısının son içeriği

1. aliyilmaz77

1995 Opel Frontera Sport Arka Cam Arıyorum

05326223006 numaralı telefondan görüşebilirsiniz çok çeşitli cam seçeneği bulunuyor
  2. aliyilmaz77

Opel Frontera 2.8 Çalışma Sorunu

bulunduğunuz ilde peugeot karsan j9 lara bakan usta varsa 2.8 motorundan anlar 2.8 motor j9 larda da kullanıldı bire bir aynı degil ama motor yapısına yabancılık çekmez yardımcı olabilirler
  3. aliyilmaz77

Opel Frontera 2.8 Çalışma Sorunu

20 saniye kadar ilk çalışmada beyaz duman atıyo bozuluyo gibi oluyo dedigin sözlerin üstüne aklıma gelen enjektör işeme hareketi yapıyo bence, güvendiğin bi dizel pompa enjektör tamircisine uğra görüş fikir al derim
  4. aliyilmaz77

2003 2.2 Tdİ Sport Almak Istiyorum. Acil Yardım...

rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana düşündüğünüz araç bende var dilerseniz gelip bakabilirsiniz, fakat şu an da degil ama Aralık sonu Ocak başı gibi satmayı düşünüyorum ilgilenirseniz telefondan görüşebiliriz +905352764047
  5. aliyilmaz77

2003 2.2 Tdİ Sport Almak Istiyorum. Acil Yardım...

Sorunuzu detaylı şekilde yönlendirirseniz daha rahat yardımcı olabilirim bikaç fikriniz olması konusunda korkulacak bi araba değillerdir gerek asfalt yada arazi koşullarında oldukça tatmin eder (özellikle de arazi de grand vitara ya göre) tek olarak uyarım şudur ki mazot pompa parçaları...
  6. aliyilmaz77

Frontera Cilar Buraya

bunlar da benden olsun :tongueclosed:
  7. aliyilmaz77

Frontera Cilar Buraya

ve aleyküm selam vali26
  8. aliyilmaz77

Frontera Cilar Buraya

:sweatsmile: daha fazla yaşam belirtileri olur inşallah
  9. aliyilmaz77

Frontera Cilar Buraya

selamlar olsun fronteracılara :wink:
  10. aliyilmaz77

Frontera B 3.2 Hakkinda Yardim

sunroof un motor sesini geldigini söylüyorsun bu da demek oluyor ki motorunda veya elektiriginde bir problem yok, kızagından çıımış olsa gerek ya da farklı bi mekanik bi sebep misal teli kopmuş gibi,, sökülen parça konusuna gelirsek 3.2 v6 lar da orda bi parça yok kafan rahat olsun 2.2 dti...
  11. aliyilmaz77

Yalova Ihlamur Balı

Ynt: Yalova Ihlamur Balı babamda arıcılıkla uğraşıyor ve bende bu arıcılık konusunda epey bilgi sahibi oldum sayesinde, sencene'nin sözlerine tamamiyle katılıyorum. keşke herkes bunu bilse ve bilinçli olarak konuya yaklaşsa ve söylenen her söze aldanmasa

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,697
Kaydolan Son Üyemiz
ege87

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri