Alpbodrum kullanıcısının son içeriği

1. A

2 Gün Önce L200 Aldım Ve Güç Bilmecesine Girdim 136,167,178 Hp ? + Ralliart

Ynt: 2 Gün Önce L200 Aldım Ve Güç Bilmecesine Girdim 136,167,178 Hp ? + Ralliart Son gelişmeler şöyle : Ralliart ' ı tekrar taktım , düzgün çalışmama sebebi Turbo valfinden manifolda giden incecik hortumun girdiği yerin kurum dolmasıymış bir tel vasıtasıyla temizledik ve araç delirdi. Bilginiz...
  2. A

Bir L200 Hikayesi..

Ynt: Bir L200 Hikayesi.. Hocam çok geçmiş olsun. Gerçekten üzüldüm. Daha önce söylediklerinizi yaşamış biri olarak naçizhane bir tavsiyem olacak. Eğer bir araç bu hale gelmişse hor kullanılmış demektir ve ne kadar masraf ederseniz edin aklınızda daima soru işaretleri kalacaktır. Bence aracı bu...
  3. A

Almadan Sizlerden Bilgi Edinmek İstiyorum

Ynt: Almadan Sizlerden Bilgi Edinmek İstiyorum Merhaba Araç Şehir için Km ' de 10 Litre civarı yakar ki 2 Tonluk bir araç için gayet makuldur. Araç Kazasız ve motoru sorunsuzsa bu rakamları çok rahat eder. İkisinide kullanmış biri olarak belirtmek isterim ki Ranger ' dan sonra da doyum...
  4. A

2009 Magnumların Tümünde Rallyart Mevcutmudur?

Ynt: 2009 Magnumların Tümünde Rallyart Mevcutmudur? Merhaba Aracınız hayırlı olsun . Bende 2 hafta önce sizin aracınızın aynısından aldım. Beni ararsanız sizi aydınlatabilirim ve karşılıklı bilgi alışverişi yapabiliriz. Motorun içeriden bana fotoğrafını göndermeniz gerekli. Alp : 530 273 69 42
  5. A

Ynt: 2 Gün Önce L200 Aldım Ve Güç Bilmecesine Girdim 136,167,178 Hp ? + Ralliart Arkadaşlar , bu arada bir gelişme oldu. Ralli Art ' ı aracımdan söktüm ve performansta hiçbir değişme olmadı. Muhtemelen bu cihaz bu araç için programlanmadan direk takıldı. Ayrıca Bu Ralli art Aracın Turbo...
  6. A

Arkadaşlar Merhaba Aranıza Geçen Hafta Rav4 ümü Satıp L200 Alarak Katıldım. Belirtmek isterim ki Aracımda sorunlar olmasına rağmen hiç pişman değilim ve aracımı çok sevdim. Öncelikle L200 - 2007-2009 Arası modellerde kafa karıştırıcı durum var ! Daha önce forumda yaptığım araştırmalarda benim...
  7. A

Bütün Off road araçlarına dodik

Ynt: Bütün Off Road Araçlarına Dodik Merhaba L200 için Model ve fiyat gönderir misiniz ? Mail adresim : alpbodrum@hotmail.com

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri