Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zaman ayirip cevap verdiginiz icin sizede cok tesekkur ederim.
Sanirim wranglerde karar kilacagim wrangler sahibi olarak son bir sorum olacak size cevallarsaniz cok sevinirim
Senede 5 6 kere istanbul ordu sehirler arasi gidiyoruz malum nerden baksaniz 12 saat yol uzun yolada guvenle gidilebilir...
Atilla bey cok tesekkur ederim son bir sorum daha olacak yukaridada acikladim bu ise sirf 13 yasindaki oglumuzun amansiz baskisi yuzunden giriyoruz benim offroaddan kastim bele kadar camur degil ama yine dag tepe kamp yapabilecegimiz bozuk engebeli yollar hatta dun bir offroad kulubune kaydimi...
Zaman ayirdiginiz icin tesekkur ederim ama maalesed iki arac hem yapi olarak karsiyim hemde butcem yetmez belki bu araclari akrif kullanan birileride cevap verir
Arkadaşlar Merhaba,
Bilen tecrübesi olan arkadaşlardan acil yardım rica ediyorum.
Bu zamana kadar hç SUV araç kullanmadım her zaman binek araç tercihim oldu.Lakin erkek cocuk sahibi olanlar bilir oğlum buyuyor artık ve nereden çıktıgını anlayamadımız bir doga kamp tutkusu turedi geçer diye...
Arkadaşlar Merhaba,
Bu zamana kadar hç SUV araç kullanmadım her zaman binek araç tercihim oldu.Lakin erkek cocuk sahibi olanlar bilir oğlum buyuyor artık ve nereden çıktıgını anlayamadımız bir doga kamp tutkusu turedi geçer diye...
Arkadaşlar Merhaba,