Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar merhaba. herhangi bir kaynak bulamadığım bir konuda bilgi ve deneyimlerinize ihtiyac duydum. satılık 1997 model can marka 4,35 cekme karavan buldum. faturası var o1 belgesi mevcut değil. satıcı arkadas karavanın 740 kg olduğunu söylemekte. faturasında sase numarası mevcut. etiketinde...
profil fotoğrafımda yer alan aracım 2000 model opel corsa b 1,4 16v 90 hp (kantardaki net ağırlık 1010kg). aracımın arkasına bu sene nasipse bir çekme karavan almayı planlıyorum. alacağım karavan frenli tip olacaktır. günay karavanın midi modellerini düşünüyorum. mevcut aracıma kaç kilograma...
merhabalar. adım alper. izmir de yaşıyorum. doğalgaz işi ile uğraşıyorum.(doğalgaz ile ilgili soru soran olursa kalbini kırarım baştan söyleleyim :smiley:) ) öyle tam donananımlı kampçı gezici değilim. yumurta kasa bi corsa canon fotoğraf makinesi sigara delikli çadır ha bir de nike marka...