ALPER KILIK kullanıcısının son içeriği

1. ALPER KILIK

VW T3 Bus Kamperden Sonra Çekme Karavanım-metin0035

bunun bi kardeşi de bende. hala kullanıyor musunuz?
  2. ALPER KILIK

1997 Model Can Karavan Ve Opel Corsa B 1.4 16v

Sizinkisi daha guzelmis. Şu can karavan ile ilgili bilgiye ulassam öyle büyük bir yük kalkacak ki uzerimden
  3. ALPER KILIK

Sizde karavan olarak ne vardı?
  4. ALPER KILIK

Faturada 4.2 MT. Etiketi paylaşıyorum okuyabilen var mı?
  5. ALPER KILIK

İLGİNİZ İÇİN TESEKKUR EDERİM. YALNIZ AKULER TENTELER ONLAR BUNLAR Bİ SÜRÜ EKLEME YAPILMIS. NET AĞIRLIĞINI BULMAK İÇİN BAYA BİRSEY SÖKMEK LAZIM ÜSTÜNDEN. ÜRÜNÜN TEKNİK DETAYLARINA ULASABİLSEM SİMDİ GİDİP ALACAĞIM AMA SU AĞIRLIK MESELESİ BASIMA DERT OLDU
  6. ALPER KILIK

rauf bey merhabalar. can marka karavan ile ilgili bir kac sorum olacak ilgilenmeniz mümkün mü?

rauf bey merhabalar. can marka karavan ile ilgili bir kac sorum olacak ilgilenmeniz mümkün mü?
  7. ALPER KILIK

arkadaslar merhaba. herhangi bir kaynak bulamadığım bir konuda bilgi ve deneyimlerinize ihtiyac duydum. satılık 1997 model can marka 4,35 cekme karavan buldum. faturası var o1 belgesi mevcut değil. satıcı arkadas karavanın 740 kg olduğunu söylemekte. faturasında sase numarası mevcut. etiketinde...
  8. ALPER KILIK

Cekme Karavan Cekmek Icin Ekstra Fan Montaji...

etiket bu hangi rakamdan hangisiniçıkarıyorum. ha bir de bu karavan ile ilgili görüşleri olan bi arkadaş var ise memnun olurum
  9. ALPER KILIK

Cekme Karavan Cekmek Icin Ekstra Fan Montaji...

profil fotoğrafımda yer alan aracım 2000 model opel corsa b 1,4 16v 90 hp (kantardaki net ağırlık 1010kg). aracımın arkasına bu sene nasipse bir çekme karavan almayı planlıyorum. alacağım karavan frenli tip olacaktır. günay karavanın midi modellerini düşünüyorum. mevcut aracıma kaç kilograma...
  10. ALPER KILIK

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhabalar. adım alper. izmir de yaşıyorum. doğalgaz işi ile uğraşıyorum.(doğalgaz ile ilgili soru soran olursa kalbini kırarım baştan söyleleyim :smiley:) ) öyle tam donananımlı kampçı gezici değilim. yumurta kasa bi corsa canon fotoğraf makinesi sigara delikli çadır ha bir de nike marka...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri