alper054 kullanıcısının son içeriği

1. A

Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 Almayı Düşünüyorum, Tecrübelerinize İhtiyaç bende su sekilde yardımcı olmaya calışayım size.bende 2000 wj 4,0 var.tam boş depo lpg yi fulledim istanbul maslaktan ..yaptıgım yol sehir içi beşiktan oradan zeytinburnu oradan sakarya km sıfırlamıştım...
  2. A

Wj Sansuman Sorunu

Ynt: Wj Sansuman Sorunu burak bende senden haberlerini bekliyorum ..senin sorunu çözerse ustan bende gideceğim...
  3. A

Wj Sansuman Sorunu

Ynt: Wj Sansuman Sorunu ilgine teskler mahmut aldım tel nosunu gideceğim inşallah çözeriz sorunu...
  4. A

Wj Sansuman Sorunu

Ynt: Wj Sansuman Sorunu çok tesekkür ederim gecen hafta gittim ön safta boşluk vardı birde arka aks kecesinde boşluk vardı sorun andan olabilir diye onlarıda yaptırdım.bir ara yapmadı istanbuldan dönüşte tekrar yaptı şu an devam ediyor sorun.. burak sorunun neden oldugunu çözersen farumda...
  5. A

Wj Sansuman Sorunu

arkadaşlar 2000 model 290000 km 4,0 wj de sansuman sorunu var.arac kalkıştan sonra 80 90 km ye kadar sıkıntı yok ama son vitese gecerken bariz bir vuruntu yapıyor.bir de mesela 100 110 km ile rampa yukarı giderken vites düşürürken bu vuruntu var.bazen yapıyor bazen yapmıyor.bu neden olabilir...
  6. A

Cherokee Xj Sanzuman Sorunu

merhaba arkadaşlar..bir konu hakkında yardıma ihtiyacım var..1989 model kare kasa cherokee otomatik vitesle ilgili bazı aksaklıklar çıktı...internetten forumlardan aldığım bilgiler den roket teli ayarı yapılması gerekiyor heralde..bu ayar bozulunca şu problemler oluyormuş. Araç kickdown...
  7. A

XJ Sahipleri Kaç Kişiyiz?

Ynt: Xj Sahipleri Kaç Kişiyiz? 89 alper054 hasan alper ak kocaali/sakarya
  8. A

XJ Sahipleri Kaç Kişiyiz?

Ynt: Xj Sahipleri Kaç Kişiyiz? 89 alper054 siyah kocaali/sakarya
  9. A

satılık cj5 sac hardtop

Ynt: satılık cj5 sac hardtop ilan güncelmi hala?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR