Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar.size birşey sormak istiyorum: nissan bd30 motora uyumlu en iyi şanzıman hangisi acaba? benim aracım nissan patrol ve 4 ileri vites.çok ses çıkıyor pek memnun değilim. öncelikle uyumlu bir şanzıman koyum sonrasında nissan terranonun 2.7 motorun turbosunu koyucam.sizin fikriniz nedir? iyi...
aracım geçen sene bu zamanda almıştım.hidrolik direksiyon ve önler disk fren değildir.bunun dışında yürüyen ve şanzıman dörtçekerde sorunu yok.2 adet sıfır akü ve asfalt lastiği de aldım.üstünde benim anlamadığım ama çalışan telsiz ve siren mevcut.2018 yılı ocak ayına kadar da vizesi yapıldı...
selamlar.bende 96 model 5.2 grand almak istiyorum.ancak parça konusu biraz düşündürüyor.form u inceliyorum ancak parça fiyatlarının yüksek olup olmaması ile ilgili bişi yazmamışlar sanki.ayrıca başka sıkıntılar yaşadınızmı? alırken benim neye dikkat etmem gerektiğini biraz öğrendim ancak yinede...
selamlar.bende 96 model 5.2 grand almak istiyorum.ancak parça konusu biraz düşündürüyor.form u inceliyorum ancak parça fiyatlarının yüksek olup olmaması ile ilgili bişi yazmamışlar sanki.ayrıca başka sıkıntılar yaşadınızmı? alırken benim neye dikkat etmem gerektiğini size sormak istiyorum ...
selamlar.bende 96 model 5.2 grand almak istiyorum.ancak parça konusu biraz düşündürüyor.form u inceliyorum ancak parça fiyatlarının yüksek olup olmaması ile ilgili bişi yazmamışlar sanki.ayrıca başka sıkıntılar yaşadınızmı? alırken benim neye dikkat etmem gerektiğini biraz öğrendim ancak...
selamlar.yeni araç aldınızmı? diye merak ettim..ayrıca benim aracı sahibinden comda ilan verdim..ancak uygun fiyata hidrolik direksiyon ve birkaç parça arayış içindeyim.eğer onları tamamlarsam belkide kullanmaya devam ederim diye düşünüyorum..ben ilan konya merkez olarak verdim.ordan...
evet bende atamandan parçaları temin ettim.teşekkürler.ve ayrıca nerdeyse tüm parçaları var dedi...profilimde birkaç resim koymuştum.değişen bişi yok şimdilik.
yaklaşık geçen sene aldım.yürüyen ön düzen 4 fren ve şanzımana bakım yaptırdım.motor 50 bin km önce aldığım kişi ve usta resimlerini...
Ynt: Toyota Land Cruiser Bj 60
selamlar.ben motorun bakımını yaptırdım.şanzıman üşenmeden açtırıp gözümle görüp sıkıntı olmayınca geri taktım.frenler 4 ü de balata iyi bir frenci arkadaşa yaptırdım ve şu anda sıkıntısız biniyorum.marşpiyel de güzel oldu.çamur lastiklerini çıkarıp düz 265*65*16...