alperenuenal kullanıcısının son içeriği

1. A

Bulgaristan - Romanya Gezisi Vize Durumları

Ynt: Bulgaristan - Romanya Gezisi Vize Durumları Yunanistan'dan aldığım Schengen vizem mevcut. Seyahat planım şu şekilde. Tren yoluyla İstanbul-Bulgaristan. Kalış sürem 4 gün Yine tren yoluyla Bulgaristan-Romanya. Kalış sürem 5 gün Romanya'dan uçakla istanbul'a döneceğim.
  2. A

BULGARİSTAN ROMANYA VE SCHENGEN

Ynt: Bulgaristan Romanya Ve Schengen Halen aynı durumlar geçerli mi bilmiyorum ama şu şekilde yaparsam sıkıntı olur mu acaba ? Schengen vizesi ile trenle bulgaristan. 4 gün kalıp trenle Romanya. 5 gün kalıp BÜkreş'den uçak yoluyla İstanbul.
  3. A

Bulgaristan - Romanya Gezisi Vize Durumları

Merhaba arkadaşlar; İstanbul'dan trenle Bulgaristan, Bulgaristan'dan da yine trenle Romanya'ya geçmeyi planlıyorum. Vize konusunda kafam karıştı. Bu rota ile hangi vizeye ihtiyacım olur ? Yunanistan'dan almış olduğum Schengen vizem mevcut yeterli olur mu ? Romanya'nın vize uygulaması değişmiş...
  4. A

Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması

Merhaba arkadaşlar; Yurtdışına çıkanların (benim için Yunanistan) yaşadığı en büyük sorun uluslararası ehliyet mecburiyeti ve yüksek maliyeti maaluım. Konuyu araştırırken Viyana Trafik Paktı ve birçok ülkenin imzaladığı antlaşmaya rastladım. Bu antlaşmaya göre imzalayan ülkeler birbirlerinin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri