alpergun kullanıcısının son içeriği

1. A

Terios'cular Kaç Kişiyiz ?

Teşekkürler, 35 yaşındayım. Lastik olarak orjinal ebatlarda yokohama kışlık lastik aldım. 1 kere araziye çıkma şansım oldu. İyi yol tutuyor gibi ama elbette bir çamur lastiği değil.
  2. A

Terios'cular Kaç Kişiyiz ?

Herkese merhaba, 3-4 ay önce bizim de Terios'umuz oldu: 2005 - Sx - Otomatik Aracın üzerinde Michelin yol lastiği var. Onları yazın kullanmaya devam edip, kışlık A/T lastik alsam diyorum. Sizler hangi lastiği kullanıyorsunuz?
  3. A

Midilli Adası Gezisi 04-05.nisan.2015

Ynt: Midilli Adası Gezisi 04-05.nisan.2015 Teşekkürler, çok güzel ve ayrıntılı bir yazı olmuş.
  4. A

Trabzondan Artvin'e Yaylalar Turu

Ynt: Trabzondan Artvin'e Yaylalar Turu Merhaba, neredeyse aynı günlerde aynı yerlerdeymişiz. Elinize sağlık güzel bir anlatım olmuş. Ben de elimdeki fotoğraf ve videoları toplayıp paylaşacağım kısmet olunca.
  5. A

karagerdan

Ynt: Karagerdan Güzel fotoğraflar, tebrik ederim. Fakat türün gerçek adı "Akkuyruksallayan" dır.
  6. A

Artvin Önerileri Lazım

Ynt: Artvin Önerileri Lazım Yorumlar için teşekkürler. Merak ettiğim Dacia Duster'la sorun yaşamayız değil mi? Hava büyük ihtimalle yağmurlu olacak, çamur, heyelan vs. yolları da bilmiyorum. Bir de yakıt konusu var, bu söylediğiniz yerlerde benzinci bulmak zor olur mu? Sadece eşim ve ben...
  7. A

Artvin Önerileri Lazım

Herkese merhaba, 29 Haziran'da eşimle Trabzon havaalanından Duster kiralayıp Artvin, Rize ve zaman kalırsa Trabzon'u gezmek istiyoruz. Önceliğimiz yaylalar, doğa ve kuş fotoğraf çekimi, tarihi yerler vs. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  8. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhaba, ben Alper. 33 yaşındayım, İstanbul'luyum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,005
Kayıtlı Üye Sayımız
166,751
Kaydolan Son Üyemiz
kratos45

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR