alpinepro kullanıcısının son içeriği

1. alpinepro

Jeep Cherokee 2.8 Crd Hangisini Tercih Etmeliyim

Yaklaşık olarak 12 ay 2004 model 2.8crd kullandım . Aracı aldığımda araç motoru gömleklere kadar yenilenmişti , 2017 yılında 20bin TL masraf edilmiş şekilde aldım . Aracı standart haliyle karda çamurda hayli zorladım , aks kırdım amortisör patlattım kısacası baya eğlendim. Fakat sıkıştırmaya...
  2. alpinepro

Bu Nasıl Bir Duster.

TAKİP
  3. alpinepro

2008 Chevrolet Captiva Sport Dizel...

üstadım aracınızı eşinizden dostunuzdan mı aldınız ? Tanıdığınız bildiğiniz araçmı , sormamdaki sebep ; dizel ve neredeyse 10 yaşında araç için turbo enjektör otomatik vites gibi hassas konularda karşı tarafa güven açısından soruyorum . otomatik vitesinizde boşluk vs varmıdır ? bende captiva...
  4. alpinepro

Jeep Cherokee 2.8 Crd Hk. (lİberty Kk)

satılmayacak araba yoktur eğer acilse . acil olarak satarsan bendeki gibi 10 20 bin zararla satarsın , aylarca bekledim 45bine vereyim diye en sonunda galericiye verdim aracımı . arabanın sadece motoruna 22bin lira harcadık yürürüne 10bin gitmiştir akslar bilyalar vs . yani arabanın motoru...
  5. alpinepro

Jeep Cherokee 2.8 Crd Hk. (lİberty Kk)

tavsiyem ne nitroya ne 2.8 cherokee bulaşmamanız . araç motorları bir şekilde karöser ve şanzımanla uyumsuz . 2 yıl 2.8 cherokee kullandım başka kullanan arkadaşlarımda var , bir şekilde problem çıkarıyor , belki bizim araçlarımız 10 yaşında diye problem yaşıyorduk ama yine de yaşıyorduk . hatta...
  6. alpinepro

Novo Troller 4x4 Araçlar Hakkında Bilgisi Olan Varmı

Bu aracı sosyal medya takip ettiğim birkaç hesapta gördüm . bildiğin canavar . acaba yerel üretim yada özel üretim midir nedir ithalatı hakkında bilgisi olan varmıdır bilgilendirirse sevinirim . araç ile ilgili link :novo troller youtube
  7. alpinepro

Sahibinden Temiz Bakımlı Cherokee Kj Liberty 2.8crd

aracimizin motoru tamamen sifirlanmis olup tüm parcalari orjinal italyan vm urunlerle yenilenmiştir. 18bin lira para harcanmistir . piyasadaki motoru bitik şanzımanı bitik araclarla kıyaslamayin . degismeyen yenilenmeyen hareketli parcasi yoktur , enjektör bakimlari 1500 liraya 2 ay once...
  8. alpinepro

olduğu kadar .

olduğu kadar .

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz