aman5tr kullanıcısının son içeriği

1. A

Erba çekme karavan yorumlarınız

Degerli dostlar 3.40 karavanimi 4.5 yil sonra sag tarafinda kabarma var diye erba karavana goturdum. O kadar isleri arasinda tamir ettiler eksikliklerini giderdiler silikonlarini yenilediler ve 5 kurus talep etmediler. Satis sonrasi olarak ben cok memnun kaldim firma sahibinin cep telefonuma...
  2. A

İlk Karavanım Erba 3.40 (haftasonu Karavanı)

Degerli dostlar 3.40 karavanimi 4.5 yil sonra sag tarafinda kabarma var diye erba karavana goturdum. O kadar isleri arasinda tamir ettiler eksikliklerini giderdiler silikonlarini yenilediler ve 5 kurus talep etmediler. Satis sonrasi olarak ben cok memnun kaldim firma sahibinin cep telefonuma...
  3. A

Çeki Demirli 207 Sw Out Door

Değerli arkadaşlar temiz aracımı satıyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-memur-sahibinden-ilk-el-ceki-demirli-peugeot-207-outdoor-205728769/detay/
  4. A

Esnek Güneş Paneli

değerli dostlar karavanım için esnek güneş paneli düşünüyorum 100w 375 tl kullanan varmı ? bir de karavan firması bana araç aküsünden şarj edersen aracın zarar görür demişti aslı var mı ? aracın elektrik soketinden bir kablo çeksem yeterli olur mu? 70 watt buzdolabı tutsa 100 w panel yeter...
  5. A

Ynt: Çeki Demirli 207 Sw Out Door aliayci@gmail.com
  6. A

ÇEki demirli (sahibinden.com ilan no 187153724) ilk sahibi kamu memurundan, düzenli yaptırılan bakımlarında hep orjinal parça ve Castrol edge yağ kullanılmıştır. Çalışmayan hiç bir aksamı yoktur yakıt tüketimi oldukça düşüktür 3.4 ile 6 arasında değişmektedir. EN son akçakoca gidiş geliş...
  7. A

Ankara ve Yakın Çevresinde Kamp Alanı Tavsiyeleriniz?

Ynt: Ankara Ve Yakın Çevresinde Kamp Alanı Tavsiyeleriniz? Değerli Ankirali ÇAmkoruda karavan kamping nerede yapılıyor ? Bir de kesikköprüde bir yerden bahsettiler fikriniz var mı?
  8. A

Acil Erba Hafta Sonu Yaptırmak İstiyorum Bilenlerden Yardım

Ynt: Acil Erba Hafta Sonu Yaptırmak İstiyorum Bilenlerden Yardım 400 kişiye yakın okuma var :) Bir diğer alternatifi de aşağıda su perde işi riskli denildi
  9. A

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Nuri bey değerli yorumlarınız için teşekkür ederim Bir de diğer modeli çizdim
  10. A

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Nuri bey karavanınızın satılık linkli var mı? 750 kilo üstü mü? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98138.0 başlığımı da bir okurmusunuz ? onun içinde yeterli büyüklük var gibi. MEsele şurada ben tatilde sürekli gezeyim...
  11. A

Acil Erba Hafta Sonu Yaptırmak İstiyorum Bilenlerden Yardım

Değerli karavancı dostlar ERBA haftasonu modelini yaptırmak istiyorum. Dış malzemelerin Almanya'dan gelmesi ve 500 kilo olması karar vermemde etkili oldu. Fakat biz 2 çocukla birlikte 4 kişiyiz. Kendime özel bir tasarım yapmak istiyorum. Bu nktada görüş ve fikirlerinize başvurmak istedim...
  12. A

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Sevgili karavan sever dostlar 500 kiloluk erba haftasonu için ne düşünürsünüz ? http://www.erbakaravan.com.tr/site/?hafta-sonu-karavan,20
  13. A

Ceken Arac

Ynt: Ceken Arac Önden çeken araç yokuşu daha iyi çıkar, kışın daha az kayar yol tutuşu daha iyidir
  14. A

Karavan Çeken Arabaya Port Bagaj

Ynt: Karavan Çeken Arabaya Port Bagaj Karavanda rüzgarı kesmesi bakımından pek etkisinin olduğunu düşünmüyorum ama eşya koymak için tavsiye ederim. Üstelik karavana yük bindirmemiş olursunuz. Taşıma barlarına bisiklet taşıma aparatı da takabilirsiniz. Pino Karavanın hangi modelini aldınız...
  15. A

Karavan Çeken Arabaya Port Bagaj

Değerli karavancı dostlar Pejo 207 SW arabamın arkasına pino karavanımı taktım yakıt tüketimini azaltmak için arabanın üstüne port bagaj takayım diyorum rüzgar doğrudan karavan da patlamayacağı için yakıt tüketimini azaltır diye düşünüyorumhem de ekstra yerim olur siz ne dersiniz..... Saygılar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri