amar kullanıcısının son içeriği

1. A

L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi

Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi Ellerinize sağlık aracınız çok güzel olmuş.Bu değerli bilgileri bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim.Banada yay ön arka amortisör gerekli monroe amortisör yazmışsınız bunun bir kod numarası varmı yayı nerden temin ettiniz.Birde şu...
  2. A

L200 Nasıl Yükseltilir

Ynt: L200 Nasıl Yükseltilir Amortisör ler de değişiklik oluyormu bu işlemleri yapınca
  3. A

İstanbulda Ucuz Değil Dürüst Namuslu L200 Ustası Arıyorum.

Ynt: İstanbulda Ucuz Değil Dürüst Namuslu L200 Ustası Arıyorum. Burak bey lastik jant dodik fiyat larınıda yazarmısınız bunları nerelerden aldınız jant kaç ofset 285 75 16 lastikler yakıt tüketimini çok arttırdımı ben günlük kullanıyorum bilgilendirirseniz sevinirim ESKİŞEHİR de yaşıyorum
  4. A

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey https://www.facebook.com/groups/135606359808858/
  5. A

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey https://www.facebook.com/groups/135606359808858/members/
  6. A

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey aslan besliyen yemini düşünmez
  7. A

Neden Nissan Terrano Değil ??

Ynt: Neden Nissan Terrano Değil ?? ama yinede terrano olsun diyorum 3.000 olsun 2oo5 olson ucuz olsun yeter bana ben zaten kötü araça binmeye alışmışım
  8. A

Neden Nissan Terrano Değil ??

Ynt: Neden Nissan Terrano Değil ?? 2.7 terrano nasılsa 3.oo0 terranoda aynı kötü olmaz böyle araç
  9. A

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey arkadaşlar kullanmış olduğumuz bir arazi aracı 2 tona yakın ama bir doğon şahin kadar yakıtı var eğer bu araçlar lpg ise benzinde km 1 tl kadar yakıyolar bence terrano 2.7 az yakıyo ben memnunum dün 600 km yol yaptım bunun 200 km şehir içi 175 tl mazot...
  10. A

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey arca bey teşekkür ederim 255/70/16 lastik bilgisi için
  11. A

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey iyi günler arkadaşlar aracıma lastik alacam 255 70 16 bf goodrich mt lastik takmak istiyorum sorun cıkartırmı takan arkadaşlar varmı
  12. A

Eskişehir Off-Road ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Eskişehir Off-Road ve Outdoor Etkinlikleri Grubu facebook ta gurubumuz var ordan gelişmeleri takib edebilirsin aynı başlık adı altında katılmanı bekleriz
  13. A

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey ben radyatörü araştırıyorum konuştuğum ustalar 4 sırta olamıyacağını neden olarakta terranonun radyatör kazanlarının plastik olduğunu dolayısıyla 4 sıralı radyatöre uymuyacağını söylediler ben hala araştırmaktayım bu 4 sıra radyatörü varsa değiştiren...
  14. A

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey taner bey ilginiz için teşekkür ederim tanponlar güzel olmuş bu rakamın içinde vinç varmı?hangi marka vinç taktırdınız birde kaça aldınız iyigünler dilerim
  15. A

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey aracınız hayırlı olsun cem bey.radyatörü kaca yaptırmıştınız

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri