antique kullanıcısının son içeriği

1. antique

Grand Vitara 2008 Bujiler Değişti Ama..

merhaba.. 2008 model 3kapı Grand Vitara aracımın üzerindeki fabrika çıkışlı bujiler 65bin km sonunda nihayet ömrünü tamamladı, ikinci üçüncü viteste araç hızlanırken tekliyordu atlamalar yapıyordu.. izmir'de en bilinen ustaya gittim.. 4 tane buji için 400lira istedi.. çok pahalı olduğunu...
  2. antique

Grand Vitara'nın Dijital Göstergesini Anlamadım

Ynt: Grand Vitara'nın Dijital Göstergesini Anlamadım şu an kavrama epey yukarıda, araç zaten 33bin kmde.. bu kadar yukarıda kavramaya alışmam gerekecek anlaşıldı, yanıtınız için tşkler
  3. antique

Ynt: Grand Vitara'nın Dijital Göstergesini Anlamadım abdullah bey yanıtınız için tşkler.. söylediğiniz şekilde yaptım oldu, önceden 1litre ile kaç km gidilir onu gösteriyormuş haklısınız. şu an 100km de kaç litre yakıyor onun hesabını gösteriyor ve bu şekilde çok daha faydalı oluyor. en...
  4. antique

herkese merhaba, 2008 model 1.6motor 3K grand vitara satın aldım ve hemen bu siteye üye oldum.. şimdilik aracımdan çok memnunum, kullanım kitapçığını da okudum ancak en sağdaki göstergeyi tam olarak anlamadım.. hareket halindeyken sürekli rakamlar değişiyor, mesela bi 5 oluyor bi 30 oluyor...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri