Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fazla olmayan bir mesafe için Kamil Koç dan otobüs bileti almayı düşünüyoruz arkadaşlar ama bayadır otobüs kullanmıyorum ben kullananlar varsa tavsiye ederimsiniz nasıldır? Rahat edermiyiz.
Yakın zamanda Bodrum'a gittim ki yaz mevsimi olduğu için çok sıcaktı. Genelde akşamları çıkmayı tercih ettik. Bodrum'da 2 yere gittik. Biri Zeki Müren Müzesi diğeri de Bodrum Kalesi'ydi. Sonrasında da balık yemek için güzel bir restoranda oturduk ki balıkları ve mezeler çok güzeldi. Koy da bir...
Dostum daha geçen gün kamil koç ile Eskişehir’e gittim otobüsler yanilenmiş wifi var hepsinde film izleyerek gittim yol boyu, kamil koç’u öneririm net.
Kamil Koç’u tercih ediyorum ben tam bir f/p odaklı firma, Geçtiğimiz ay mersinden İzmir'e gitmek için Kamil Koç'u kullandım hem yeni otobüs ile seyahat ettim ve rahat ettim hemde uygun bir fiyata aldım biletimi.
Selam arkadaşlar 15 saatlik bir otobüs yolculuğuna çıkmam gerekiyor. Bu zorunlu yolculuk boyunca olabildiğince rahat etmek istiyorum bana önerebileceğiniz şirketleri bekliyorum?