apache00 kullanıcısının son içeriği

1. apache00

Zj Far Yetersizliği

Anladım, osramın ampüllerini araştırayım ilginize teşekkür ederim.
  2. apache00

Zj Far Yetersizliği

Herkese merhaba, 1998 model ZJ 5.2 avrupa versiyonu aracımın farlarının yetersiz olduğunu düşünüyorum. Öncelikle aracımın farları cam, farların temizliği nasıl oluyor. Ayrıca içerisindeki yansıtıcı plastiğin bazı yerleri solmuş bununda etkileyeceğini düşünüyorum. Farları değiştirmeyi düşündüm...
  3. apache00

1998 5.2 Zj Kumanda

Güncelleme: Kumandam arızalıymış kodlanmadı. Gören duyan, temin edebiliceğim birini bilen varsa 2 tuş kumandaya talibim özelden ulaşabilirsiniz.
  4. apache00

1998 5.2 Zj Kumanda

Teşekkür ederim, bu drb3 cihazı amerikan servislerinde varmıdır yoksa direkt kumanda kodlayan bir yeremi gitmem gerekir.
  5. apache00

1998 5.2 Zj Kumanda

Merhaba herkese, yakın zamanda 1998 model 5.2 zj model araç aldım. Bu ilk amerikan aracım. Aracın kumandası var ancak çalışmıyor aracı kendim kitleyip açıyorum (aracın merkezi kilidi çalışıyor, içeriden tuşla kitlenip açılıyor) bu biraz can sıkıcı. İlk olarak pilini değiştirdim cr2016 ile bir...
  6. apache00

Gezenbilir Whatsapp Grubu ? [only Jeep :)]

Merhaba benide eklerseniz sevinirim safa 5446680920 grand cherokee 1998 zj 5.2
  7. apache00

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba, Ben Ankaradan safa öğrenciyim. Yakın bir akrabamdan aldığım 5.2 hevesiyle 1998 5.2 zj aldım. Aracımı detaylı öğrenmek ve öneri almak için burdayım. Ayrıca doğayı seviyorum kampa ilgim var nasip olursa kampçılığıda deneyimlemek istiyorum sağlıcakla...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri