ares263 kullanıcısının son içeriği

1. ares263

Yapim Aşamasinda Olan Çekme Karavan

Merhaba , iç mobilyalar üç farklı malzeme kullandım çerçeve ahşap ,kapaklar policarbon ,8mm mdf yük dağılımını buzdolabı dingil üzerine gelecek şekilde karşısınada mutfak tezgahını ,su depolarını hemen dingil üzerinde olacak şekilde yerleştirdim açılır camları kendim yaptım policarbon...
  2. ares263

Merhaba yorumunuz için teşekkür ederim iki farklı kantara girdim birinde 930kg ,diğerinde 960kg geldi araca bağlı ağırlığı 1000 ile 1050kg arası çeki demirine 50kg civarı yük bindiriyorum .
  3. ares263

Karavanın son hali
  4. ares263

İyi dilekleriniz için teşekkürler
  5. ares263

Merhaba, Uzun bir aradan sonra karavanın son halinden birkaç fotoğraf paylaşmak için ancak fırsat buldum.
  6. ares263

Dilekleriniz için teşekkürler , Karavanın gövdenin tamamı alüminyum 20x40 profil yalıtım malzemesi duvarlarda 4 cm xps strafor ,tavan fotoğrafta görüldüğü gibi 4 cm eps strafor, iç 4 mm kavak kontraplak dış ctp panel toplam duvar kalınlığı 46 mm ve yalıtımı tahminimden çok daha iyi oldu, dış...
  7. ares263

Selamlar , 1-Kamp alanlarının fotoğraflarından gördüğüm kadarı ile sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, çadırlarla birlikte kurulan karavanların kapladığı alanı gördüğüm için böyle düşünüyorum yanılıyor olabilirim . 2-Açılan arka kapak taşıyıcı ayak değil asma köprü misali paslanmaz çelik halat ile...
  8. ares263

Yanlışlık olmaması adına şasi alüminyumdan kendi imalatım . sizinde söylediğiniz gibi açık alanda yapmaya çalıştığım için mobilyaları sona bıraktım arka duvar açılacağından dolayı istediklerimizi yaparız diye düşündüm. büyüklükten dolayı korkularda artmakta :worried:
  9. ares263

Herkese Selamlar , tek seferde 6 adet fotoğraf yükleme yapılabildiği için devamını bugün yükleyebildim
  10. ares263

Kullanılan malzemeleri atlamışım frenli dingil AL-KO frenli kaplin AL-KO ön destek tekeri AL-KO amortisörler Al-KO iç cephe kavak kontraplak dış cephe ctp panel
  11. ares263

Merhabalar, Yapım aşamasında olan karavanımı sizlerin fikir ve görüşlerinizi almak adına aranıza katıldım. Karavana başladığım dönemde forumdan haberdar değildim 1 aydır forumda yapılan paylaşımları takip ediyorum, karavan hakkında görüşlerinizi,eksilerini,artılarını paylaşırsanız sevinirim...
  12. ares263

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba Alper ben , Çekme karavanlara olan ilgimden dolayı aranıza katılmak istedim Saygılar ,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri