Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tekrar merhaba,
Karavanımız için buzdolabı seçimi yapmaya çalışıyoruz bende işi bilenlere tecrübe edenlere danışalım dedim.
Aşağıda linkini paylaştığım ürün 12v ancak etiketi ciddi derecede yüksek. ama verimli ve üzmeyeceği söyleniyor. fiyatı 1750euro+kdv (8000 tl)
indel B Cruise 195 LT...
Sayın zafer beyi bugün atelyesinde ziyaret ettik ve gördükki çok ciddi projeler içinde ve ciddi işler becermiş kendisini tebrik ederim yanından çok kıymetli bilgiler alarak ayrıldık. İnşallah çok kısa bir süre içinde bu önemli çalışması sonlanacak. Kendisine tekrar teşekkür ederim.
Tapatalk...
İlginiz için çok teşekkür ederim. Bende beylikdüzünde yaşıyorum. Sizin için uygun olan en kısa zaman içinde görüşmek isterim. Ben sizin belirteceğiniz vakte uymaya çalışırım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hızlı ve detaylı cevabınız için teşekkür ederim.
Bakalım biz neler yapacaĞız.
Bu arada yalıtımı nasıl yapmayı planlıyorsunuz?
Çok değişik örnekler var. Mesela cam yünü, taş yünü yada bitümlü malzeme yada ısıtılarak kullanılan bir ürün daha vardı hatırlayamadım şimdi. Siz ne yapmayı...
İlginiz ve cevabınız için teşekkür ederim. Bizim bir sprinterimiz var. Ama karavancılar araştırdığım kadarıyla ducato ve o şase kasa tipindekileri beğeniyor.
Ne tür malzemeler seçtiniz, nereden temin ettiniz sormamda sakınca yoktur inşallah. Paylaşımda bulunabilirseniz çok sevinirim.
Bizimde...
Merhaba,
Herkese güzel paylaşımlar dilerim.
Kendi karavanımızı yapmak istiyoruz ancak bazı konularda tereddütler yaşıyoruz. Mümkünse İstanbul ve yakın çevresinde kendi karavanını yapan karavancı dostlarla tanışmak ve yerinde yapılırken az çok görmek, kendimizin bu işi kıvırıp kıvıramayacığını...