armagan0 kullanıcısının son içeriği

1. A

Likya Yolu Orjinal Haritası -ücretsiz

Ynt: Likya Yolu Orjinal Haritası -ücretsiz Teşekkürler
  2. A

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Arkadaşları ikna edemiyorum yuruyeceğiz anlaşılan oludenizden başlayıp 200 km kadar yuruyeceğiz yukarıda ki botlardan birini almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz teşekkürler Sent from my Windows Phone 8X by HTC using Tapatalk
  3. A

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Icman aktivite güzel ancak biraz fazla bütçe gerektiriyor gibi geldi. voyvoda4 sanırım son planımız seninkine benziyor olymposta konaklayıp günübirlik yürüyüşler yapmayı planlıyoruz sıcak ve su korkutuyor. Yürümek istiyoruz ama ilk aktivite olduğundan biraz tecrübesiziz ve...
  4. A

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Cevabınız için teşekkürler okul olduğu için zaruri bir tarih oldu temmuz ayında nerede olmak daha doğru olur sizce teşekkürler Sent from my Windows Phone 8X by HTC using Tapatalk
  5. A

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Öncelikle herkese merhaba, Aranıza yeni katıldım, temmuz ayında likya yolunda 10-15 gün kadar yürümeyi düşünüyorum, ayakkabı için 200 TL bütçe ayırdım. Bu yürüşümde beni idare etmesi yeterli eğer devam etme kararı alırsam seneye daha iyi bir ayakkabı almayı düşünüyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri