Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dusterın alınış amacı bellidir.kullanıcısı zaten biliyor almadan önce nasıl bir araç olduğunu çarpışma testini gözümüze gözümüze vermenize gerek yok bia her halikarda memnunuz canı veren Allah alanda gerisi boş
merhaba 2016 4x4 duster aracıma geçen gün istasyonda fullettirdim pompacı 191 küsür tutmustu abi 200 e tamamlıyayımmı dedi bende tamam la dedim 4-5 gündür yakıt göstergesi kafayı yemişgibi hareket ediyor gösterge önce 1 diş sonra yarım şindide full gösteriyor toplam yaptığım şehiriçi km 130 km...
captiva çok konforlu ve beklentilerin üzerine çıkan bir araçtır 3 ay önce 2011 model aracımı sattım sattığımada pişmanım çok emek ettim ona aksesuar anlamında.aracın tek handikapı yakıtıdır kar performansı mükemmeldir kışın denediğinizde şaşırır kalırsınız.parça sorunu yoktur ve fiyatlarıda...
birçok markanın aracını kullandım jeep segmenti olsun binek otomobiller.duster kullanmadan duster için yorum yapılmayacağını öğrendim belki komik gelebilir ama şuana kadar kullanmaktan zevk aldığım en iyi araç araç alırken 2 seçenekten birinde ödün vermelisiniz yakıt - konfor bu aracı aldıktan...
merhaba hayırlı olsun aracınız.peki rengi nedir aracınızın look paketin hepsinde tavan barı gri aynalar gri ön-arka tampon altı difröz gridir deri dreksiyon - deri vites topuzu bunlar mevcutsa look pakettir.