arnold08 kullanıcısının son içeriği

1. A

2018 Dacia Duster Tanıtıldı!

dusterın alınış amacı bellidir.kullanıcısı zaten biliyor almadan önce nasıl bir araç olduğunu çarpışma testini gözümüze gözümüze vermenize gerek yok bia her halikarda memnunuz canı veren Allah alanda gerisi boş
  2. A

Duster Yakit Göstergesİ Saçmaladi...!

merhaba 2016 4x4 duster aracıma geçen gün istasyonda fullettirdim pompacı 191 küsür tutmustu abi 200 e tamamlıyayımmı dedi bende tamam la dedim 4-5 gündür yakıt göstergesi kafayı yemişgibi hareket ediyor gösterge önce 1 diş sonra yarım şindide full gösteriyor toplam yaptığım şehiriçi km 130 km...
  3. A

2008 Chevrolet Captiva Sport Dizel...

captiva çok konforlu ve beklentilerin üzerine çıkan bir araçtır 3 ay önce 2011 model aracımı sattım sattığımada pişmanım çok emek ettim ona aksesuar anlamında.aracın tek handikapı yakıtıdır kar performansı mükemmeldir kışın denediğinizde şaşırır kalırsınız.parça sorunu yoktur ve fiyatlarıda...
  4. A

Neden 4x4 Duster Az Satılıyor?

birçok markanın aracını kullandım jeep segmenti olsun binek otomobiller.duster kullanmadan duster için yorum yapılmayacağını öğrendim belki komik gelebilir ama şuana kadar kullanmaktan zevk aldığım en iyi araç araç alırken 2 seçenekten birinde ödün vermelisiniz yakıt - konfor bu aracı aldıktan...
  5. A

Duster Tava Bagaj Barı Rengi

siz bu aracı sıfırmı aldınız ?
  6. A

ilk defa şahit oldum bunada enteresan bir durum varsın siyah olsun çok kafaya takılacak durum da değil hani
  7. A

merhaba hayırlı olsun aracınız.peki rengi nedir aracınızın look paketin hepsinde tavan barı gri aynalar gri ön-arka tampon altı difröz gridir deri dreksiyon - deri vites topuzu bunlar mevcutsa look pakettir.
  8. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba adım sezgin artvinde yaşıyorum güzel bir forum deneyip göreceğiz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin