arsipelege kullanıcısının son içeriği

1. arsipelege

Reis Camping,beldibi/antalya

Ynt: Reis Camping,beldibi/antalya Arkadaşlar, Bu kampinge 20 temmuz gecesi girdim,21 temmuz ögle saatlerinde arkama bakmadan kaçtım. Para almanın dışında( 50 TL günlük) yüzümüze bakan 1 Allah'ın kulu olmadı, yani rahattık :) yok yok (Çıkarken ilgileniliyor). 100 Lt su tankın yarısını yarım...
  2. arsipelege

Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası

Ynt: Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası Arşipel motokaravanımın Kamyonet ruhsatının motor karavana dönüşmesini takiben, sigortacıya bilgi vermemle Bu konunun içine çivileme dalmış buldum kendimi. İnanın projenin onayına sevinemedim. Ray sigortada kamyonet olan sigortamın sonun günü 1 yıl...
  3. arsipelege

Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Tüm takip eden arkadaşlara teşekkürlerimi; kendilerinin daha iyilerine sahip olmalarını,sağlıklı mutlu huzurlu geziler tatiller yaşamalarını diliyorum, Bu gün itibarı ile Arşipel'de artık yasal bir motokaravan. Ruhsat sonrasında birkaç...
  4. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Teşekürler sayın Yugun, sayın Destan06. Lavabodaki İkinci musluk, teknelerde kullanılan tekli batarya, Arıtmalarda da neredeyse aynısı kullanılıyor. Ben onu arka bagaj bölümüne, bir damacanadan su çekecek şekilde çok küçük 4 lt/dk bir...
  5. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Havalandırma sineklikleri takıldı, tv montajı yapıldı, 12 volt 15-17'' civarı tv nasıl temin ederim fikri olan varsa yardım ihtiyaç var. TV evde 22'' fazla bir tv idi, montajı yapınca baktım çok yer kapladı bugün olmazsa, yakında iyi bir kafa...
  6. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Tavan kaplaması tamamlandı, aydınlatma armatürleri takıldı, 4 W 12volt ve 4 W 220 volt yan yana panel led. 12v.olanlar beyaz, 220 v.olanlar günışığı tonda.Kontrol panelinden led dimmeri ile gece lambası seviyesine kadar kısılabiliyorlar...
  7. arsipelege

ducato camper yapımı için destek

Ynt: Ducato Camper Yapımı İçin Destek Hakkı Bey Merhaba, Hem adaş hem hanım taraftan hemşehri sayılırız. Eşim merkezden Karlıoğulları'ndan, :) Geçmiş tecrübelerinize ve özleminize bakarsak, yeni karavana başlamanız an meselesi gibi, Satış sebebiniz yenilemek miydi? eğer öğleyse bu defa...
  8. arsipelege

Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum

Ynt: Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum Gofrajlı alüminyum levhalar kalınlık seçeneği çok olan ürünler değil, max. 1mm. kalınlıkta bulabilirsin. piyasa 0,15- 0,20- 0,30 mm. kullanır genelde. 1 mm için toplu sipariş isteyip baskı yaparlar.Hazırda zor...
  9. arsipelege

Ynt: Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum Bir de deneyimimi paylaşayım. Benim araçta 1,9X 3,3 mt. Kamyonetin kabin içini kaplama ve mobilyalar için 7 plaka (130X170cm) 8mm kontraplak. 6 plaka aynı ölçüde 14 mm. kontraplak bitti. halen baş üstü dolapları yapılacak 1...
  10. arsipelege

Ynt: Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum gövdenin toplanması
  11. arsipelege

Ynt: Maddi İmkanlar Dahilinde Bende Karavanımı Yapmaya Başlıyorum Selamlar, İmalat konusunda yeterlilikleriniz mükemmel görünüyor.Metal işleri atölyeniz var sanırım. Temelde meslektaş sayılırız. Size en önemli önerim şu noktada olacak ağırlık. Çözüm olarak sadece güçlü bir şase kullanmanız...
  12. arsipelege

Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Bir çok ürünü, artık ortak çalışmalarla ekonomik kılmaya çalışıyor dünya, biri gövde yapıp veriyor diğeri ona motor veriyor vb. Bizim PSA lar gibi motorda aynı kasaya sahip. Hem karavan hem bot Adana doğumlu oldular bu...
  13. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum çekyat oturma konumunda
  14. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum 2
  15. arsipelege

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum son birkaç düzenleme fotosu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri