Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yağmurlu Havalarda Araç Kullanırken
ayağımın altında ezmeden önce bir tane wil.. x güneş gözlüğüm vardı. onun siyah camını çıkarıp sarı camı takabiliyordum. gece sürüşünde gerçekten faydalı. siyahı bilmiyorum.
ancak yukarıdaki bu bilgiler arabaların kullanım kılavuzlarında gördüğüm...
Ynt: Ayı Saldırısı
bir kaç gün önce haberlere yansıdı. ayıyla karşılaşırsanız onunla konuşun şeklinde. peki ne konuşacağız onunla? ayının yolumuzdan çekilmesi için sadece usta dağcıların bildiği böyle parola filan var mı?
Ynt: GezentiMete GÜRCİSTANDA:)
gürcistan'ı çok iyi yansıtan resimler. karadeniz turu ile birleştirmeniz iyi olmuş. ama sanırım siz de benim gibi batum'a kadar gidip botanik parkı'na uğramamışsınız yoksa fotoğraflarda olurdu ;D ne batumda ne de tiflis'de botanik parklara gitmedim. döndükten...
Ynt: Şehir içi Yürüyüş
istanbul'da en iyi 'urban hiking' yapılabilecek rotalardan biri caddebostan-pendik sahili. sürekli deniz kenarındasınız ve yol ile aranızda her daim geniş bir yeşil alan var. tabi şehirde yürümenin en kötü yönü bana kalırsa toprak yerine betonda vs. yürümek.
ayrıca...
Ynt: Saraybosna Kullanma Kılavuzu
Henda'nin Sarjevska Raja şarkısında şöyle geçer;
Saraybosna halkı
Bosna’nın şehirleri yanarken
uzaklardaydınız
Saraybosna’nın en zor zamanlarında
bir gün döndüğünde seni selamlayacağım
ama hiç bir şey eskisi gibi olmayacak
sakın üzülme, kimse suçlu değil
sen...