astrophotographer kullanıcısının son içeriği

1. astrophotographer

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba, Niğde aladağlarda tek başıma 10 gün kaldım. 3000 metrede Temmuz ayında 30 cm kar var. Karagöl ve çömçe gölünü görmelisiniz sabah buz tutuyor :-) 10 gün sonunda şuan kapadokyada stay in peace isimli bir mekanda bahçede yavru bir kediyle buika dinliyoruz. Hepinize mutlu...
  2. astrophotographer

3 Çadır Arasında Tercih ?

Ynt: 3 Çadır Arasında Tercih ? Ne kadar az olursa o kadar iyi 20000 den az olması iyi olur mesela K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. astrophotographer

Ynt: 3 Çadır Arasında Tercih ? İyi fiyat, 2.el mi ? K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. astrophotographer

Ynt: 3 Çadır Arasında Tercih ? Merhaba, D90 başlangıç için güzel bir makina. Bu sizin ayırdığınız bütçeyle de ilgili tabi. Makinadan ziyade lens konusu düşünülmeli. D90 isinizi fazlasıyla görür ilk etapda . K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. astrophotographer

Ynt: 3 Çadır Arasında Tercih ? Teşekkürler :-) Kamp yeri yok yer ariassos antik kenti antalya :-) Ormanlık bir alan gece gidip çadır atabilirsiniz kimse birşey demez çünkü kimse yok :-) Pozlama ayarlarına gelince yardımı olacaksa enstantane 30 diyafram 2.8 iso 3200 :-) K012_2 cihazımdan...
  6. astrophotographer

Astronomi Fotoğrafçılığı

Merhaba arkadaşlar, Akdeniz Üniversitesi Fotoğraf Bölümü öğrencisiyim. Bitirme projesi ve bir kitap hazırlığı kapsamında astronomi fotoğrafçılığı ile ilgileniyorum. Farklı farklı bir çok yerde kamp kurup fotoğraflar ve videolar çekerek bir sene geçireceğim. Buradan ara sıra fotoğraflar paylaşıp...
  7. astrophotographer

Ynt: 3 Çadır Arasında Tercih ? Selamlar. İlk kampımı dün Antalya da gerçekleştirdim. Bu da ilk kampın ilk fotoğrafı :)
  8. astrophotographer

Antalya Çıralı'da Ücretsiz Kamp Yeri Var Mı? Acil Yardım.

Ynt: Antalya Çıralı'da Ücretsiz Kamp Yeri Var Mı? Acil Yardım. Tarif için teşekkürler. En kısa zamanda ordayım :D K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. astrophotographer

Ynt: Antalya Çıralı'da Ücretsiz Kamp Yeri Var Mı? Acil Yardım. Bilgilendirme için teşekkürler.Sanırım eski konuları okudum. Yasakla ilgili birşey dikkatimi çekmemişti. K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. astrophotographer

Ynt: Antalya Çıralı'da Ücretsiz Kamp Yeri Var Mı? Acil Yardım. Yakın zamanda bende çıralı - olimpos kampı düşünüyorum. Ücretsiz kamp alanı varmıdır bilmem ama sahile kurmak daha keyifli olabilir, en azından ben öyle yapıcam :)
  11. astrophotographer

Ynt: 3 Çadır Arasında Tercih ? Fotoğraf amaçlı yapacağım kampları zaten :) Tabi paylaşırım çekimleri.. Çadır olarak sanırım husky 'i seçeceğim. Artık şu seçim işlerini bitirip bir an evvel çıkmak istiyorum. Gidilecek çok yer var :) Yardımlarınız için teşekkürler..
  12. astrophotographer

Ynt: 3 Çadır Arasında Tercih ? Kampları tek başıma gerçekleştireceğim. İki kişilik olması özellikle fotoğraf ekipmanlarım ve çantamı içeri rahat sığdırabilmek açısından seçtiğim bi durum. Yani belki birkaç seferin dışında genel anlamıyla tek başıma kullanıcam çadırı. Bu nedenden dolayı o 1...
  13. astrophotographer

Merhaba Haftalık kamplar için uygun bir çadır arıyorum. Vasıta kullanmadan yapılacak doğa yürüyüşleri için hangisini önerirsiniz. Ağırlıkları birbirlerine yakın. Husky Bizam'ı 200 liraya buldum. Böyle olunca çok fazla fiyat farkıda kalmadı. Bilgi sahibi arkadaşların yönlendirmesiyle en kısa...
  14. astrophotographer

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar.. Ben Koray. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fotoğraf bölümünde okuyorum.Fotoğrafın yanı sıra Web & Grafik tasarım, 3D modelleme ve yazılım ile ilgileniyorum. Bitirme projem için araştırmalara başladığım andan itibaren gezenbilirle tanışmış...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri