Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dacia Duster Kronik Sorunlari
1 yılı doldurdum çok şkr herhangi bi sorun görmedim genel manada memnunum ..soranlara tavsiye ediyorum.....yıllık bakımıda cep yakmadı 238 tl makul bi fiyat
...
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
servise götürdüm ama servis sorun yok düşer dedi amma hiç öyle görünmüyo..devamlı auto modunda kullanıyorum onun etkisi varmıdır acaba şimdi 2 wd konumuna aldım öyle deneyeceğim bakalım...olmasa yine servise götüreceğim
aynı dertten muzdarip olan arkadaşlar bayağı çokmuş..aynı sorunu yaşıyoruz..ben malatyada bu kış günü de aynı miktarda yaktım aldığımzamanki eylül dede aynı.. şu an 5000 km deyim ve 3 gün önce doldurdum depoyu shelden km ye 350 krş yakmışım yani 100 km de 9...
forumlarda takip ettikçe şaşırdım..po..opet..total..shell..bp..arasında 100km fark fark ifadelerine rastladım..aynı koşullarda aynı km de..ilginç geldi..bende po yada opet denemeyi düşünüyorum ..aracı aldığımdan buyana hep shell kullandım ama bu sefer...
evet arkadaşlar bendede şoför tarafı nerdeyse hiç ısıtmıyo..ama yolcu tarafı iyi ısıtıyo..servise giden yada soran varmı
sanki
ısıtma iciç şoför tarafına sistem yapılmamış yada kapalı falan..
genel olarak ısıtma sisteminden memnunum çabuk ısınıyo..
ama ayaklara helede şoför tarafına bendede az üflüyo fazla verim alamadım.ama dediğim gibi ısıtmasından memnunum mltyada kullanıyorum
bendede rahatzız olduğum tek şey sanki çok yakıyo gibi 3700km deyim...
yakıt bilgileri için gteşekkürler bend belki hala kullanım hatası yapıyorum belkide sürüş mesafem az ondan çok yakıyorumortalama 10km sonra kontak kapatıyorum mltya trafiğinde..ekran 8.9 litre gösteriyo hep
...