Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli freelander kullanıcıları uzun zamandır aracıma taktırmak istediğim (malesefki okadar para verip günümüzde çoğu araç üreticisinin standart sunduğu ) navigasyon cihazının montajı için yetkili arkadaşa bırakmış durumdayım en yakın zamanda görüntülü bir sekilde tanıtımını yapıp artısı ve...
Merhaba arkadaşlar
Bizler yaşdaş iki arkadaş bangkok pattaya ve kafamıza eserse puket adalarını kapsayan 15 günlük bir tatil planlıyoruz hedef zaman belli olmamkla beraber tahmini ekim gibi düşünüyoruz ...
İnternetteki forumlarda bizden daha önce bu deneyimi defalarca yaşamış olan arkadaşların...
Değerli gezenbilir freelander sakinleri öncelikle hepinizi selamlıyorum
Freelander 2 2011 model xs. Kullanıcısıyım
Aracıma tüm fonk siyonları kullana bileceğim bir multi medya sistemi taktırmak istiyorum FAKAT HANGİ MARKANIN ÜRÜNÜ ARACIMA UYGUN OLUR siz değerli arkadaşlarımın fikirleri...
Ynt: Romork-karavan Sevdasına Düştüm Sizlerle Beraber Yapalımmı.
Sayın ORHAN BIYIKLI
Resimlerinizde römork karavan imalatı yapım asaması ve muhtesem finali gördüm ellerinize saglık
Hayallerimin işlerimin yogunlugu nedeniyle yapamamanın üzüntüsünü ,sizlerin basarması ile mutlu oluyorum...
Orhan bey römork işini siz halletmişsiniz ben yeni gördüm daha 8)
Bu arada römork için aldıgınız aracı resimlerden gördüğüm kadar ile askeriyeden almışsınız hayırlı olsun 2011 yılında bende borusandan freelander aldım fakat...
Arkadaşım römork karavan konusu olunca hooooop noluyo bakim die hemen daldım mevzuya kusuruma bakmayın ;D
Kullandıgın def enderin üzerindeki cadır için bayagı zamanlar kafa yordum lakin aracın bağlanması konusunda bnde takıldım...
Arkadaşlar tekrar merhaba herkesin geçmiş kurban bayramını kutlar sağlıklı kazasız bir ömür dilerim
Arkadaşlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
Bayramın son günü güzel gecen bir gezinin ardından istanbula gelmek için yola çıktım fakat dönüş yolu müthiş tıkalı...
Arkadaşlar öncelikle herkese selam 2012 freelanderım var cok sık kullanmıyorum işe giderken scooter motor kullanıyorum yaklasan kıs nedeniyle bazı hafta sonlarında istanbul dışına cıkabilirim kar zincirimi yoksa kar lastiğimi kullansam karar veremedim zincir daha cok aklıma yattı cunkü gideceğim...
Ynt: ön z rotları değiştirdik ama ses kesilmedi???
değerli arkadaşım enis tecrübene dayanarak bir konu hakkında daha fikrini almak isterim
eşime ait hyundai getz marka otomatik 2006 model 40000 de bir araba almıştım bnm freelanderi yazlıkta bıraktığım için hyundaiyi kullanıyordum sabah motor...
Ynt: Gezenbilir; 11 Ağustos Cumartesi Gece Ankara'nın Peri Bacalarında Yürüyüş
zerrin hanım etkinliklerinizi yakından gıpta ile takip ediyorum , bazen zerrin hanımın aynısından istanbulda olsada bizde bu doğayla iç içe olma fırsatını yakalayabilsek diyorum.. fakat ankaraya tasınmaktan baska...
değerli arkadaşım aracım yazlıkta babam kullanıyor bayramda alıp geleceğim bu sorun un sonucnu en kısa sürede size bildireceğim saygılarımla şimdiden hayırlı bayramlar ......
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu
değerli motor tutkunu arkadaşlarım resimlerinize baktığımda doğru kişilere sorumu yönelteceğim duygusu bende pek bi hasıl oldu :) arkadaşlar hayatımda ilk defa motor kulllanıcısı adayıym honda pcx de son kararımı kıldım sehir içinde işe gidip gelmekte...
muhakkak deneyeceğim fakat garantisi dolmadan bi servise götüreyim baksınlar düşüncesindeyim fakat garantisi bitince sanırım sizlere daha cok ihtiyacım olacak gibi yardımlarınız için teşekkürler ..
değerli arkadaşlarım yazınızı okudum bnm de aracımla ilgili bir sorunum var servise gitmeden size bir sormak istedim yanıtlarsanız sevinirim 2011 2.2 td4 araç sahibiyim henüz arac 20000 de aama hafif bozuk yola girdiğimde ön lastiklerden tiz...