Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavanlarda Kullandığınız Detay Gibi Duran Ancak Hayat Kurtaran Araçlar
Üstatlardan yanıtlar gelmeye başladı.umarım diğer tecrübeli dostlar da katkı yapar.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ynt: Karavanlarda Kullandığınız Detay Gibi Duran Ancak Hayat Kurtaran Araçlar
Karavancı üstatlar şu başlığı canlandırsa keşke
Sevgili dostlar,
Gezenbilir ailesine yaklaşık bir ay önce katıldım ve birçok konuyu , karavan yapım hikayelerini okudum.Aranızdaki dostluklar beni çok mutlu etti. Forumumuzda teknik, vs konularda oldukça değerli bir arşiv oluşmuş. Karavan sahibi olma konusunda karar vermiş ve aranıza katılmış...
Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım
Merhaba hocam ben de edebiyat öğretmeniyim fakat sizin gibi yetenekli olmadığım için karavanı dışarda yaptıracağım.Takipteyim .Selamlar ve kolaylıklar diliyorum
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Mehmet hocam karavan yapım hikayenizi okudum ve çok etkilendim.Umarim hala ilk andaki gibi mutlu ve heyecanlısınızdır.Ben sizin kadar teknik bilgiye sahip olmadığım için karavan yaptıracağım.Tekrar tebrikler.Saygılar
Discovery...
Ynt: Kim Nerede?
Harika bir rota imiş.Şu an imrenerek izliyorum.Umarim karavan sahibi olunca tecrübelerinizi aktarirsiniz.