Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hipocamp - Gümüldür
kamp alanı olarak çok güzel fakat fiyat politikası çok kötü. üstelik gümüldür'ün denizini pek beğenmiyorum ben. tesisin önündeki plajda üstelik pek albenisi yoktu. o yüzden pek kalınası bir kamp değil.
Ynt: Kabatepe Orman Kampı
2-3 sene önce gitmiştim ve o kadar ihmal edilmiş bir yer ki. özellikle tuvaletler olmak üzere ortak kullanılan mutfak alanının durumu vahim haldeydi. yazık çok yazık.
Ynt: Tavsiye Lütfen :)
çadırı ihtiyacın doğrultusunda almanı tavsiye ederim. eğer 4 mevsim her koşulda kamp yapmayı planlıyorsan pahalı ve her mevsim için geçerli bir seçim iyi olacak. ama sadece yazları ve deniz kenarlarında kullanılacaksa eğer metro markette dün 50 liraya 3 kişilik gayet...
Ynt: Yedigöller Kampı (yardım)
ağustos ayında bayram tatiliyle beraber aracımla gitmeyi planlıyorum. o tarihe kadar gitmezseniz rotam üzerinde bilginize sunarım :)
Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum
kaş camping tesis olarak güzel ve temiz ama fiyatı bana pahalı gelmişti. kaş campingten ilerleyip anayolun üzerinde olympos camping vardı orayı gördünüz mü bilmiyorum. daha çok karavancıların kaldığı ama çadır için de güzel gölgeliklerin bulunduğu bir kamp alanı...
Ynt: Çıralı Da Kamp Düşünüyoruz Ama
amacınız olimpos ise ve çadırda kalmayı düşünüyorsanız çıralı en mantıklı tercih olacaktır sizin için. çıralı plajından olimpos sahiline yürüyerek 10 dk bile sürmez. olimposta belirtildiği gibi kamp alanı maalesef yok.
Ynt: Antalya Olimpos Kamp 15 Agustos Uzun Soluklu
olimpos'a kamp için geçen sene gitmiş biri olarak üzülerek belirtmek isterim ki olimpos'ta kamp alanı yok. 1-2 tane pansiyonun bahçesinde kamp alanı diye ayrılan fakat fiyatları saçma sapan bir kaç yer var. mesela bu çadır yeri için pansiyonda...
Ynt: Demre Andriake Kamping
bu kamp alanı için daha önce açılmış bir topic vardı. topic açmadan önce keşke arama yapsaydınız. andriake kampın sahipleri gerçekten çok cana yakın insanlar kamp alanı oldukça sessiz ve sakin. kampın tek kötü yanı sivrisinek. sivrisinekler yüzünden bir gün zor...