Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hepinize merhaba bu markaya çok yabancıyım yıllarca ZJ kullandım ve aranızdan biriyim ama uzun süredir 4x4 aracım yok .Eşimin aracıyla 2008 Action ( jeep olanla ) 4x4 AT bir aracı takas etmek isteğinde bulundular,aracı araştırdım bir sıkıntısı yok ama çeşitli konularda farklı farklı bilgiler...
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-up Korando Sports Türkiye'de
İlginiz için teşekkürler benim için en önemli olan şey su yalıtımı kesinlikle su almaması lazım, birde satıcı camlı kabin taktırırsam benden imzalı kağıt alıcaklarını kamyonet diye geçen aracın arka kısmında cam olacağı için yarın öbürgün...
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-up Korando Sports Türkiye'de
arkadaşlar bende dün gidip korando sport baktım ve alırken 3 çeşit bagaj kapamadan birini seçebileceğimi söylediler Harttop,Halftop ve sürgülü modeli bunların hangisi daha kullanışlıdır ve su alma vs gibi sorunlar yaşatmaz sizce hangisini...
Ynt: Satılık Midland Alan 42 CB El ve Araç Telsizi AM/FM
Bir çok sorular sormuşsunuz tektek cevap veriym
Standart telsiz 40 kanal 400 kanal olması için özel program yükletmeniz gerekiyor yani kısaca birçok farklı kanala daha sahip bunları kullanıp kullanmamak yada gereklimidir kararı tamamen...
Merhaba benim telsizi satış sebebim telsizin kullanışsızlığı değil, aksine Midland 42 birçok telsizden daha kullanışlıdır;
1: Aracınızda telsiz sabitlemek için hiçbir yeri delmenize ve telsizinizi aracınız içinde sürekli bulundurmanıza...
dün sizle başkabir satış sitesinden msjlaştık galiba nickleriniz aynı, sizin istediğiniz fiyat ve diğer aletlerle cihazı size o fiyata vermem imkansız isterseniz satış fiyatı ilanda yazılıdır.
Midland Alan42 CB el ve araç telsizi satılıktır telsiz 400 kanaldır araç dışındada kullanılabilme özelliği vardır telsiz fiyatı 300 tl dir istenirse araç dışı harici anteni ile 350 tl ye satılıktır.