ati1983 kullanıcısının son içeriği

1. A

Aydın/bozdoğan/madran Yaylası Gezisi

Ynt: Aydın/bozdoğan/madran Yaylası Gezisi VAR HOCAM VAR BİRAZ BOYA İŞİ VARDA ONUDA YAPTIRDIM MI KOYACAM :-)) VALLAHİ GECE GÜNDÜZ GİBİ OLUYOR DA SONRA AKÜ BİTİYOR :-))
  2. A

Ynt: Aydın/bozdoğan/madran Yaylası Gezisi az kalsın satacaktım bu aracı taki ercan ustayla tanışana denk ellerine sağlık bi yapmış aracı sanki benim kullandığım o araç değil köpek gibi olmuş :-) herkese saygılar
  3. A

4. A

nivanın hararet sorunu lütfen bakınız.

Ynt: Nivanın Hararet Sorunu Lütfen Bakınız. hocam slm kızmızı daire içine aldığım fan müşürü benim elektirikçim taktı yazın aracı nekadar zorlarsam zorlayayım maksimum 90 yada 95 geçmiyor böyle bişey düşüne bilirsin saygılar
  5. A

lada ve kış nasıl yakışıyorlar...

Ynt: lada ve kış nasıl yakışıyorlar... hocam çok güzel yeler gerçekten niva ile dahada zevklidir inşallah bizede görmek nasip olur oralar :-)
  6. A

1993 lada niva ile ilgili sorularım.

Ynt: 1993 lada niva ile ilgili sorularım. herkese slm arkadaşlar bilmiyorum şimdi bakıyorum herkes çok yakıyor diye şikayetçi benim lada 1986 model 4 ileri viteş platinli ateşleme düz yolda 70-80 km hız ile 30 kuruşu geçmiyor yani 11-11.5 litre lpg yakıyor yani bu istasyonun lpg fiyatına göre...
  7. A

şase nosu

Ynt: şase nosu bulamadıysanız fotosunu çekip gönderebilirim
  8. A

fotoğraf makinası alacağım

herkese slm arkadaşlar fotoğraf makinası alacağım arkadaşımın bana önerdiği marka canon 650 d tabi bu arkadaşımın tavsiyesi nikon 5100 ün üstü dedi bi bilginiz var mı saygılar ...
  9. A

arazi küçük vitesi

Ynt: arazi küçük vitesi sağolun Ömer Bey
  10. A

arazi küçük vitesi

herkese slm arkadaşlar benim keçinin küçük arzi vitesi atmaya başladı daha önce atma yoktu sorun ne olabilir saygılar..
  11. A

Aranıza geri dönmeye karar verdim...

Ynt: Aranıza geri dönmeye karar verdim... hoşgeldin o zaman :-)
  12. A

park sensörü

herkese slm arkadaşlar benim keçiye park sensörü taktırmak istiyorum ama usta sizin tampon metal olmaz olmadık şeye öter dedi. aranız da taktıran var mı yada alüminyum tampona takılıyor mu ? saygılar...
  13. A

geç çalışma

herkes slm arkadaşlar benim keçi sabahları benzinde tek marşta çalışıyor ama lpg de 2-3-5 marşta çalışıyor sorun ne olabilir saygılar.
  14. A

egzoz muayenesi

herkese slm arkadaşlar egzoz muayenesi yaptırmayanlara 799 TL (2012 yılı için ) cezası var tabi polis bundan kolay kolay ceza yazmaz ama yinede tedbirimizi alalım tabi vizede mecbur ama egzoz muayenesi geçmiş olanlar olabilir saygılar... bilginize.
  15. A

vize

Ynt: vize hocam zannetmiyorum bi sorun çıkacağını siz öyle girin zaten bi sorun çıkarsa bile 1 ay mühtedi var ücretsiz tekrar girersiniz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR