Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim aradığım araç 2.7 crd muhtemelen orjinal km'dir km'nin yüksek olması kullanırken sorun çıkarırmı satarken sıkıntı çıkarırmı bilmiyorum çok karasız kaldım.
evet haklısınız 2.7 crd aramaya devam bayram tatilinden önce bulabilirsem süper olacak ama biraz zor ankara dışınada pek çıkmak istemiyorum fakat buradaki arkadaşlar okey verirse giderim. inşallah bize de denk gelir temiz düzgün bişe alırız.
tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım olduğu için siteye üye oldum bakımlısı da bakımsızı da yanı fiyat çekiyor anlamadığım için arada kalıyorum ama anlamadığım için de 4x4 den vazgeçmem alacam binecem 2,5 sene BMW 5.28 ile gezdim 3 seneden fazla BMW 5.30 ile gezdim 5 kasanın resmini...
her bakımlı aracın illa pahalı olacak diye bişe yok siz yaşamışsınız 12-13 bin masraf etmişsiniz bakımlı diye aldığınız araca yanlış anlamayın beni fırsatçılar var değerinden fazla istiyen var bugün konuştuğum satıcı 58 binden telefonla 52 bine indi yüz yüze olsa 50 diyecek anlata bildimmi.
malum sitede bakıyorum her gün 2.7 crd ye 39 bin ile 60 bin arası fiyatları var bu kadar fiyat farkı olurmu bilmiyorum fiyatını şişirende var.
2004 Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 47.750 TL Galeriden satılık ikinci el - 286017552
bu araç temiz duruyor araç hakkında bilgisi olan arkadaş varmı
merhaba arkadaşlar 2002-2004 model arası 2.7 crd arıyorum bütçem 43 bin civarı önereceğiniz ve nelere dikkat etmem gerektiği konularda yardımcı olursanız sevinirim daha önce BMW aracım vardı bu ilk 4x4 aracım olacak.