Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satıyorum 1978 Cj5
arkadaşlar kimseye zorla satmıyorum aracımı beğenen gelir alır acelemde yok zaten
5 6 bin tl ye araç toplarım diyenlerin samimiyetlerine de inanmıyorum toplayanlarında araçlarını görüyoruz
saygılar
arkadaşlar cj5 mi satmaya karar verdim binmeye fırsat bulamıyorum bide park sorunum var araç sorunsuz bütün bakımlarını yaptırdım bütün krom aksesuarlar üzerinde lastikleri iyi durumda motor çok iyi yeni yapılmış orijinal bir araç düşünenler için kaçırılmayacak bir cj5 fiyatı 24500 tl
Ynt: Cj İcin Küçük Römork Arıyorum.
aynı sıkıntı bende de var benimde ihtiyacım var küçük bir römork a geçnde pikniğe didelim dedik sığmadık jeep e ama ruhsata işletmek gerek trafik sorun çıkarır mı acaba burda sanayiye bakıştırıyorum ama bulamadım henüz küçük kiar bişey olmalı bulamazsam...
arkadaşlar merhaba bende 1978 cj5 var şanzuman ve arazi şanzumanın üzerinde kabartma olarak modeli yazıyormu şanzumana bakım yaptırmak istiyorum yağ kaçakları var viteslerde sorun yok ama yağ kaçağına taammül edemiyorum contaları set halinde satılıyor ama sanzumanın modeli nedir bilmiyorum 1978...
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım cj5 1978 model araç aldım yağ değişimi hakkında bilgi istiyorum kaç litre yağ alır kartel tıpası kolay sökülürmü söktükten sonra conta istiyormu birde arazi vitesi hakkında bilgi verirseniz sevinirim