atillaunal kullanıcısının son içeriği

1. A

Satıyorum 1978 Cj5

Ynt: Satıyorum 1978 Cj5 arkadaşlar kimseye zorla satmıyorum aracımı beğenen gelir alır acelemde yok zaten 5 6 bin tl ye araç toplarım diyenlerin samimiyetlerine de inanmıyorum toplayanlarında araçlarını görüyoruz saygılar
  2. A

Satıyorum 1978 Cj5

arkadaşlar cj5 mi satmaya karar verdim binmeye fırsat bulamıyorum bide park sorunum var araç sorunsuz bütün bakımlarını yaptırdım bütün krom aksesuarlar üzerinde lastikleri iyi durumda motor çok iyi yeni yapılmış orijinal bir araç düşünenler için kaçırılmayacak bir cj5 fiyatı 24500 tl
  3. A

Krom Ön Panjur Fiyatı

arkadaşlar krom ön panjur fiyatını bilen varmı yardımcı olurmusunuz
  4. A

Cj İcin Küçük Römork Arıyorum.

Ynt: Cj İcin Küçük Römork Arıyorum. aynı sıkıntı bende de var benimde ihtiyacım var küçük bir römork a geçnde pikniğe didelim dedik sığmadık jeep e ama ruhsata işletmek gerek trafik sorun çıkarır mı acaba burda sanayiye bakıştırıyorum ama bulamadım henüz küçük kiar bişey olmalı bulamazsam...
  5. A

Krank Keçesi

arkadaşlar krank keçesi nerden bulurum cj5 1978 arka tarafdan motor istop edince birkaç damla kaçırıyor yardımcı olurmusunuz
  6. A

Şanzuman Ve Arazi Anzuman

Ynt: Şanzuman Ve Arazi Anzuman şanzumanınn kupadaki kapağı mı anlamadım tam olarak nerde
  7. A

Ynt: Şanzuman Ve Arazi Anzuman üzerinde bir işaret numara yazması gerekmiyormu?
  8. A

Ynt: Şanzuman Ve Arazi Anzuman 4L en geride
  9. A

arkadaşlar merhaba bende 1978 cj5 var şanzuman ve arazi şanzumanın üzerinde kabartma olarak modeli yazıyormu şanzumana bakım yaptırmak istiyorum yağ kaçakları var viteslerde sorun yok ama yağ kaçağına taammül edemiyorum contaları set halinde satılıyor ama sanzumanın modeli nedir bilmiyorum 1978...
  10. A

Cj 5 Direksiyondaki Boşluk

arkadaşlar 1978 cj 5 im var direksiyonda boşluk var tamiri konusunda bilgisi olan varmı tornacıya götürsem yapabilirmi
  11. A

Selam. 78 We Üzeri... Yapılı Cj5 Arıyorum

Ynt: Selam. 78 We Üzeri... Yapılı Cj5 Arıyorum buldunmu aradığını
  12. A

Cj5 Yağ Değişimi

Ynt: Cj5 Yağ Değişimi teşekkür ederim
  13. A

Cj5 Yağ Değişimi

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım cj5 1978 model araç aldım yağ değişimi hakkında bilgi istiyorum kaç litre yağ alır kartel tıpası kolay sökülürmü söktükten sonra conta istiyormu birde arazi vitesi hakkında bilgi verirseniz sevinirim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri