Atimi kullanıcısının son içeriği

1. A

İzmir Orman İçi Kamp Yeri

Ynt: İzmir Orman İçi Kamp Yeri İstikamet belirlendi o zaman :) Çok teşekkürler. Bu arada orada da kurbağa vb var mıdır?
  2. A

Ynt: İzmir Orman İçi Kamp Yeri Tüh bu kötü oldu işte. Tam da haftasonu gidecektik. Biz de kafa dinlemelik bir yer istiyoruz malum şehir hayatından kaçış için. Başka bildiğiniz yerler var mı hocam?
  3. A

Ynt: İzmir Orman İçi Kamp Yeri Hocam sormayı unuttum bir de bu karagölde çok piknikçi var mıdır? Grup olarak gideceğimizden kimseyi rahatsız etmemek adına ıssız bir yer arıyoruz da
  4. A

Ynt: İzmir Orman İçi Kamp Yeri Çok sağolun hocam :)
  5. A

Ynt: İzmir Orman İçi Kamp Yeri Video gerçekten çok daha iyi anlatmış yapılışını. Şeyi merak ediyorum bir de: suda avlanırken oluşan görüntünün ilerisine mi hedef alacağız altına mı?
  6. A

Ynt: İzmir Orman İçi Kamp Yeri Değerli tavsiyeniz için sağolun hocam. Tam da denemek istediğim şeyi yazmışsınız. Dört ağızlı mızrak benim bildiğim kadarıyla kargının ucu dörde bölünüp her bölüm sivriltilir sonra iki kısa dal bu dört ağızın arasına artı işareti şeklinde sıkıştırılıp bağlanır...
  7. A

Ynt: İzmir Orman İçi Kamp Yeri Ehliyet olmadığından dolayı toplu taşımayla gideceğiz. Öneriniz için sağolun yine de :)
  8. A

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım bu da ilk konum :) İzmir'de kamp yapılacak yer arıyorum. Fakat öyle tesis değil. Hani medeniyetten uzak, kafa dinleyebileceğiniz bir yer. Tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri