Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İzmir Orman İçi Kamp Yeri
Tüh bu kötü oldu işte. Tam da haftasonu gidecektik. Biz de kafa dinlemelik bir yer istiyoruz malum şehir hayatından kaçış için. Başka bildiğiniz yerler var mı hocam?
Hocam sormayı unuttum bir de bu karagölde çok piknikçi var mıdır? Grup olarak gideceğimizden kimseyi rahatsız etmemek adına ıssız bir yer arıyoruz da
Video gerçekten çok daha iyi anlatmış yapılışını. Şeyi merak ediyorum bir de: suda avlanırken oluşan görüntünün ilerisine mi hedef alacağız altına mı?
Değerli tavsiyeniz için sağolun hocam. Tam da denemek istediğim şeyi yazmışsınız. Dört ağızlı mızrak benim bildiğim kadarıyla kargının ucu dörde bölünüp her bölüm sivriltilir sonra iki kısa dal bu dört ağızın arasına artı işareti şeklinde sıkıştırılıp bağlanır...
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım bu da ilk konum :) İzmir'de kamp yapılacak yer arıyorum. Fakat öyle tesis değil. Hani medeniyetten uzak, kafa dinleyebileceğiniz bir yer. Tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum :)