auron kullanıcısının son içeriği

1. auron

Karavan Tavsiyesi Yardım

Teşekkür ederim cevabınız için. İhtiyaçlarıma yönelik aslında bir açıklama yaptım. Beni yönlendirebilirseniz çok sevinirim. Dediğim gibi zaten 6-7 ay sabit kalacak karavan taşımayacağım. Seneye yazın artık bir yerlere gidersem 1-2 sefer uzun yol yapacağım. Benim için önemli olan şasi vs.
  2. auron

Karavan Tavsiyesi Yardım

https://shbd.io/s/yZqepeNH https://shbd.io/s/5hJbzKzw https://shbd.io/s/Ao3fHIG5 Yukarıdaki karavanları bulabildim bütçeme en uygun. Daha fazla bütçe çıkamıyorum. Sürekli şehirlerarasi gitmeyecek belli bir yerde sabit kalacak yılda 1-2 kez şehirlerarası götüreceğim. Sizce bu karavanlar uygun...
  3. auron

Karavan Tavsiyesi Yardım

Teşekkür ederim bilgiler için. İstanbulda yaşıyorum. Karavan olarak ne önerirsiniz yaklaşık 300bin tl bandında arıyorum.
  4. auron

Karavan Tavsiyesi Yardım

Tamamdır yazın gündüz de zaten karavan içerisinde olacağımı düşünmüyorum. Bu bir sorun değil benim açımdan. Kışın yalıtım konusunda nasıl?
  5. auron

Karavan Tavsiyesi Yardım

şöyle ki karavanı koyacağım alanın yakınında hama kompleksi var. Gece 11 'e kadar duş lavabo hamam havuz vs işlerimi ordan yıllık üyelikle halletmeyi düşünüyorum. Artık gece vakti lavabo ihtiyacı olursa karavanınkini kullanırım. Fakat sormak istediğim birşey var. Kasetli tuvalette kaseti normal...
  6. auron

Karavan Tavsiyesi Yardım

Peki tecrübenize dayanarak, kışın mı daha zor olur yazın mı? Açıkçası yazın beni zorlayacağını düşünmüyorum dediğim gibi gündüzleri ofisteyim akşamları da bilgisayar fanlarıyla işi çözerim diye düşünüyorum. Ama kışın nasıl olur karavanların yalıtımı nasıldır bilmiyorum
  7. auron

Karavan Tavsiyesi Yardım

Cevabınız için teşekkür ederim. Sürekli karavanda yaşamak için ülke şartları derken... İklimden mi bahsediyorsunuz yoksa güvenlikten mi? Ben açıkçası ilk başta yatırım yapmayı planlıyorum. Aylık 20-25bin kiralara vermeyerek bu parayı daha iyi yerlerde yatırım amaçlı kullanabilirim. Haftanın 5...
  8. auron

Karavan Tavsiyesi Yardım

2+1 evde yaşıyorum ve sadece odamı ve mutfaktaki buzdolabını kullanıyorum 😀
  9. auron

Karavan Tavsiyesi Yardım

Başka önerilere de açığım
  10. auron

Karavan Tavsiyesi Yardım

Tamamdır bi bakayım ben. Teşekkürler
  11. auron

Karavan Tavsiyesi Yardım

2 yıl rahatlıkla kullanabilirim dimi? ayrıca yalıtım konusunda nasıl?
  12. auron

Karavan Tavsiyesi Yardım

Benim şuan ihtiyacım nasıl bir karavan seçmeliyim. Sabit bir yaşam için istiyorum tabi ama yazları arada sırada şehirlerarası da taşıyacağım. Sahibinden üzerinden baktım bu fiyat bandında çok karavan var. Fakat sizin önerebileceğiniz bir marka var mıdır bu fiyat bandında?
  13. auron

Karavan Tavsiyesi Yardım

Açıkçası hem kira ödemek istemiyorum hem de deprem konusundan dolayı özellikle bu kararı aldım. Hem yaşadığım süre içerisinde kiraya ve faturalara ödeyeceğim tutarı birikim yapabilirim. Ben sürekli evde yaşayan birisi değilim. Evi çoğunlukla uyumak için kullanıyorum. Gündüzleri genelde hep...
  14. auron

Karavan Tavsiyesi Yardım

Merhaba, kamp yerine ihtiyacım yok karavanı koyabileceğim alan mevcut
  15. auron

Karavan Tavsiyesi Yardım

Merhabalar, İstanbulda yaşıyorum ve hayatımla ilgili önemli bir karar aldım. Bir çekme karavan alıp içerisinde yaşamak istiyorum. Fakat bunun için yeterli bilgi birikimim yok. Hangi karavan alınabilir. Bütçe ne olmalı gibi gibi sorular kafamı kurcalamaktadır. Bütçem 250.000 - 300.000 TL arası...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri