Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler.. Tabi ki bilgi ve deneyimlerinizi öğrenmek isterim şu an çok başındayız ve şimdiden kafamız çorba olmaya başladı bile :(
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.. dediklerinizi kulağıma küpe yapacağım henüz başlayamadık malzemeleri toplama aşamasındayız .tam da elastromarik kauçuk alacaktım siz öle deyince kafam karıştı tek başına yeterli olmadığını bilmiyordum bu konu hakkında biraz bilgi verirseniz çok...
Merhaba yakın zaman Reno master 2 14+1 okul taşıtı aldık. Ruhsatı üstümüze alırken ticari araçtan hususi araç olarak işlettik. Şimdi ise arabanın vizesi yaklaşıyor ve ayrıca aracın henüz bir sigortası yok . Sigorta fiyatları 6000 ve 6500 lira arası değişiyor . Sorumuz ise şu aracı vizeye...
Herkese merhaba ben Aydan izmir de yaşıyorum ön muhasebe çalışanıyım erkek arkadaşım 1.sanayi sitesinde reno servisi master motor ustası, beraber bir karavan hayaline girdik. Bugün aracımızı aldık ama tamamen amatörüz bu konuda önce plan proje yapacağız (aslında tam nerden başlayacağız...
merhaba bizde bu sene
merhaba bizde reno master 2 13 m3 karavan yapacağız aracı satın aldık ama bu ilk deneyimimiz olacağı için henüz proje kısmınıa karar veremedik acaba projelerinizi bizimle de paylaşmanız mümkün olur mu?