aydin.i kullanıcısının son içeriği

  1. A

    Satılık Mercedes Gd300 88model

    sizde "araçların fiyatı ederinden biraz pahalı olabilir" diyerek aslinda demek istedigimizi soylemissiniz. yoksa araclarin kabiliyetine diyecek bisey yok. kedi ciger meselesi ortada yok sadece ederinden fazla ise o ona karsi bi yorum...
  2. A

    Satılık Mercedes Gd300 88model

    Bende bu araclarin fiyatlarini enteresan buluyorum.80li yillarla 90larin baslarindaki bazi Land cruiser 60-70ler ve defender fiyatlarini da ayni sekilde enteresan bulanlardanim. Ozellikle konfor ozelligi olmayan araclar bunlar. Bu yillara ait en makul fiyatlar pajerolar da gibi.
  3. A

    Discovery 1 Aksesuar

    Linki inceledim cok faydali oldu. Tesekkurler. Bir sonuc olursa yazar misiniz? Bende burda soracagim bakalim bir sonuca ulasabilirmiyiz.
  4. A

    Discovery 1 Aksesuar

    Peki baktirdiniz mi sanzimani? Sonuc alabildinizmi? Bu arada araciniz otomatik mi, manuel mi? Benimki otomatik. Belki sanzimanida baktirmam gerekecek demekki sorun ordanda kaynaklaniyor olabilir.
  5. A

    Discovery 1 Aksesuar

    Lpg de 25 ile 30lt arasinda tuketiyo karisik kullanimda. Daha asasini gormedim. Karburatorde magneti marelli marka bisey. Dediginiz gibi yetersiz kaliyor olabilir. Sizde hangi aractan var? Land mi baska marka mi?
  6. A

    Discovery 1 Aksesuar

    Hayir aracta karburator var. Ama edelbrock degil. Cok iyi bi uygulama olmamis gibi geliyo bana o yuzden sormustum normal mi diye. O hizi asfaltta yakaliyo toprak hic denk gelmedi. Bende daha once 92 wrangler vardi mesela o arac kalkista baya hizliydi. Sonrasi yoktu ama ilk kalkista pek cok...
  7. A

    Discovery 1 Aksesuar

    En azindan aracin gidisi ve lastik konusunda bi yorum geleydi iyiydi :))
  8. A

    Discovery 1 Aksesuar

    Merhabalar. Bir sure once satin aldigim discovery 1 3.9 aracima bazi aksesuarlar eklemek istiyorum. -Oncelikle ben on tampona koruyucu demir ve vinc taktirmak istiyorum. Bu sekilde sistem verimli olur mu yoksa celik tampon taktirip vinci onami monte etmeliyim? Birde koruyucu demiri nereden temin...
  9. A

    Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

    Herkese merhaba ben Ibrahim.Yurdun kuzey dogu taraflarindan.Bir sure once arazi araci almadan sitede baya bi konu incelemistim.Simdi de uye olayim dedim..


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,464
Mesajlar
1,518,265
Kayıtlı Üye Sayımız
172,117
Kaydolan Son Üyemiz
fmt35

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst