aydincondur kullanıcısının son içeriği

1. A

Arkadaslar pickup mi yoksa eski bir jeep mi ?

Arkadaslar tarim isiyle ugrasiyoruz , hali hazirda 3 tane picup sahibiyiz , birisinin degistirmeyi dusunuyorum , 4x2 2008 model ford ranger 200.000 km de , simdi size sorum sizce 2012 model veya ustu 2. El bi pickup mu almaliyim , amarok vb gibi yada toyota vx100(baska marka da olabilir) tarzi...
  2. A

4x4 Ranger Surat

Ynt: 4x4 Ranger Surat Dogru soze tek bir sey denir haklisiniz ...
  3. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu arkadaşlar aranıza yeni katıldım böyle bir bölümü görememiştim lakin pm lerimi kontrol edince böyle bir link gördüm o yüzden ilk mesajımı buraya yazmadım kusura bakmayınız. ismim Aydın 27 yaşındayım Aydın'lıyım tarım ile uğraşıyoruz aynı zamnada...
  4. A

Ford Ranger Tavan Sepeti Ve Araç Yanı Tente İçin Yardımcı Olurmusunuz ?

arkadaşlar aranıza yeni katıldım forumda kendimi tanıtabileceğim bir yer bulamadığım (gözümden kaçmış olabilr) için tanıtamadım ismim Aydın memleketim de Aydın 27 yaşındayım. ben 2012 model yeni kasa t6 kasa kodlu olan ranger aracıma araç yanı tente denilen tenteden taktırtmak istiyorum lakin...
  5. A

4x4 Ranger Surat

Ynt: 4x4 Ranger Surat normal şartlarda o aracın rahat 140 görmesi ve düz yolda 150 ile 160 km yapması lazım standart lastik ebatında. aracın kmsi yüksek motoru yorgun yada sizin dediğiniz gibi farklı bir lastik ebadında hızda düşüş olabilir. bende 2004 4x4 vardı hali hazırda 2008 var 4x4...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

SON KONULAR

Geri