ayhanecz kullanıcısının son içeriği

1. A

Yedigöller Kampı (yardım)

Ynt: Yedigöller Kampı (yardım) İsmail bey bilgi için tşk ederim...inşallah ben gidene kadar açılır ümidiyle bekliycem ...saygılar...
  2. A

Yedigöller Kampı (yardım)

Ynt: Yedigöller Kampı (yardım) slm.cemil bey nezaman görüştünüz ziraa 28.29.30. tarifleri orda olmayı pilanlıyorum eger uygun olursanız ben 28. aksamı ankaradan yola cıkacam.(eger yol uygunsa tabii)sizide uygun biyerden seve seve alırım...saygılar..
  3. A

Yedigöller Kampı Hakkında

Ynt: Yedigöller Kampı Hakkında slm arkadaşlar:yedigöllere ayın 28.06.akşamı ankara'dan yola cıkacam ankara istikametinden gidiş yolunu bilen varmıdır. ne durumda ilk gidişim olacak ve yalnız gitcem.hem araç kullanıp hem tabela takibi biraz sıkıntı olurmu diye düşünüyorum.yardımcı olabilecek...
  4. A

Kamp Yapacak Yeni Dostlar Arıyorum..

Ynt: Kamp Yapacak Yeni Dostlar Arıyorum.. ünal bey tşk ederim düzeltim sanırım...saygılar...
  5. A

Ynt: Kamp Yapacak Yeni Dostlar Arıyorum.. Murat bey uyarınız için çok tşk ederim ben bu sayfayı yeni eşfettim birazda pc özürlüyüm.sayfamdaki ismimin üzerine tıklanınca yaşım memleketim kısacası bütün bilgilerim görünüyo düşüncesindeyim.kamp deneyimim yok denecek kadar az bikaç sefer kamp...
  6. A

arkadaşlar slm ben cumartesı,pazar ,bayram tatillerinde ve yaz tatillerinde kamp yapmak istiyorum. bana yardımcı olabilirmisiniz bu konu hakkında acemiyim.yada tavsiye edebileceğiniz gruuplar varmıdır. her şeyim hazır mesela bu hafta sonu ve her hafta sonu çıkmak istiyorum önerileriniz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR