Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba öncelikle;
2003 model grand cherokee 2.7 crd sahibiyim,aracimda çalışmama sorunu var eğer bu konuda bana yarimci olucak arkadaşlar varsa çok sevinirim çünkü çaresiz kaldim
Sorun şu; sabahlari arabayi calistirdigimda tek marşla cok rahat calisiyor fakat 2 sokak arkaya gidip stop...
Arkadaslar merhaba,2003 grand cherokee aracim var,arka koltuklarin emniyet kemerlerinin kilit yerleri kirilmis,bi koltukta ciftli diger koltukta tekli,nereden bulabilirim ve ne kadara mal olur,amerikanci cikmaci tolga diye bi arkadasla gorustum 200 lira dedi tanesine ama bana cok pahali...
Merhabalar foruma yeni üyeyim,ismim AYHUN,2003 yılında sıfır aldığım grand cherokee 2.7 crd aracımı satıyorum,252.000 de siyah içi gri dir,muhtelif yerlerinde boyalar mevcuttur,kazası yoktur temizlik boyasıdır,2014 senesinde sıfır motor yaptırdım halen daha sorunsuz binmekteyim,elden geçmeyen...