ayhunce kullanıcısının son içeriği

1. A

Grand Cherokee 2.7crd Çalışmama Sorunu

Gecen gunku fevri çıkışım için kusura bakmayın arkadaşlar Usta egzantrik sensörü arizasi var dedi,şuanda bi sikinti gozukmuyor dedi,daha araci teslim almadim,umarim oyledir. Birde bu parcanin fiyatini bilen varmi,krank sensörü 250 lira civari internette ama egzantrik sensoru mopar parca 250$...
  2. A

Gecen gunku fevri çıkışım için kusura bakmayın arkadaşlar Usta egzantrik sensörü arizasi var dedi,şuanda bi sikinti gozukmuyor dedi,daha araci teslim almadim,umarim oyledir. Birde bu parcanin fiyatini bilen varmi,krank sensörü 250 lira civari internette ama egzantrik sensoru mopar parca 250$...
  3. A

Valla forum efsane,hikayeden sadece tanidiklara mesaj atilan bi platform olmuş,ayiptir ya 3 gun oldu,neyse silin konuyu
  4. A

Yok mu yardimci olabilecek kimse?
  5. A

Herkese merhaba öncelikle; 2003 model grand cherokee 2.7 crd sahibiyim,aracimda çalışmama sorunu var eğer bu konuda bana yarimci olucak arkadaşlar varsa çok sevinirim çünkü çaresiz kaldim Sorun şu; sabahlari arabayi calistirdigimda tek marşla cok rahat calisiyor fakat 2 sokak arkaya gidip stop...
  6. A

Wj 2003 Grand Cherokee Emniyet Kemeri Yardim

Arkadaslar merhaba,2003 grand cherokee aracim var,arka koltuklarin emniyet kemerlerinin kilit yerleri kirilmis,bi koltukta ciftli diger koltukta tekli,nereden bulabilirim ve ne kadara mal olur,amerikanci cikmaci tolga diye bi arkadasla gorustum 200 lira dedi tanesine ama bana cok pahali...
  7. A

Satilik 2003 Grand Cherokee 2.7 Crd Overland

Merhabalar foruma yeni üyeyim,ismim AYHUN,2003 yılında sıfır aldığım grand cherokee 2.7 crd aracımı satıyorum,252.000 de siyah içi gri dir,muhtelif yerlerinde boyalar mevcuttur,kazası yoktur temizlik boyasıdır,2014 senesinde sıfır motor yaptırdım halen daha sorunsuz binmekteyim,elden geçmeyen...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR