Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Gezenbilir'in instagramda 3 ayrı branşta hesabı olmasına rağmen hiçbiri aktif değil...hesaplar bu sitenin yönetimi tarafından mı yönetiyor bilemiyorum ama güncellenir ve aktif hale getirilirse en azından burda kaçırdığımız programların ve fotoğrafların bi kısmını ordan takip...
Karaburun' da Dolungaz bölgesi vardır...bi kaç tane kamp merkezi var ama size tavsiyem Dolungazın hemen 1 km gerisindeki bakir bölgede konaklamanız...araç yolu biraz sıkıntılı ama dikkatli giderseniz bi problem olmuyor...vardığınız yer eminim size keyif verecektir.
İkaza gerek yok :) öyle bi hakkım da yok üstelik...burası açık bi platform...herkes saygı çerçevesinde, ne yapması gerektiğini bilir diye düşünüyorum :smiley:
Merhaba, şikayet sahibi olarak kendime ait olan kısmı hemen yanıtlayayım :smiley:
Buraya bu kadar şeyi yazmadan önce, tabii ki kendilerine kampa girdiğimiz anda bazı cümleleri söyledik...tabii uyarı tarzında olamazdı bu ifadeler daha çok temenni ifadeleriydi...bunların ilki gürültü yaparız biz...
İyi akşamlar, kusura bakmayın ancak dönebildim mesajınıza...
Biz burayı tesadüfi olarak keşfettik...önceki mekanda yaşadığımız talihsizliği anlatınca buranın sahibi beyefendi bize kendi arazisini açarak memnuniyetle kabul ederiz sizi dedi...aslında 3 odalı bi motel orası :) ama kocaman uçsuz...
Odunu ormanın merdivenle aşağı inilen bölgelerinden bulmuştuk biz...tabii elimizdeki odunlarla kamp bölgesine tekrar çıkmayı göze almıştık...ama gecenin geç saatlerine kadar idare etmişti bizi.
Odunu ormanın merdivenle aşağı inilen bölgelerinden bulmuştuk biz...tabii elimizdeki odunlarla kamp bölgesine tekrar çıkmayı göze almıştık...ama gecenin geç saatlerine kadar idare etmişti bizi.
Merhaba,
Gördüğüm kadarıyla keyifli programlar yapıyorsunuz.
Eğer Ege taraflarında kamp programlarınız olursa katılmak isterim...sizinkiler gibi yüksek araç kullanmıyorum ama ben benimkini nerelere soktum bi bilseniz aklınız hayaliniz durur :smiley:
Funda 05350688219
Hayatı seven, keyifle yaşamayı bilen ve biraz da macera isteyip bundan çekinmeyen kişilerin ortak paydası galiba bu :smiley: keyifli bi rota çizmişsiniz...detayları bloğunuzda ben de bekliyorum.
Öncelikle cevap hakkınızı kullanmanıza sevindim...şikayet sahibi olarak en baştan satır satır başlıyorum şu an tekrar.
"Evet,gelen arkadaşlara çadır kurmak istedikleri alanın çocuk parkı, restorant ve mutfak alanı olarak kullanıldığını, gün içerisinde sabah tedarik araçlarının geldiğini...